1.B HVL : Opatijci bolji od Delfina

Gostujuća ekipa se međutim ne predaje nego s dva brza pogotka ponovno dovodi utakmicu u neizvjesnu završnicu, ali Opatijci, zahvaljujući golovima Babića i Petrića sprječavaju iznenađenje u vidu gubitka bodova.

Rovinj – Opatijski vaterpolisti pobijedili su u pretposljednjem kolu prvenstva 1.B HVL ekipu Delfina iz Rovinja, rezultatom 13 : 11. Kao i u prvom susretu ova dva suparnika odigranom u Puli, Opatijci su nakon neizvjesne borbe uspjeli uknjižiti bodove. Gosti iz Rovinja bolje su otvorili utakmicu i poveli s 2 : 0 te su prednost uspješno održavali, ponajviše zahvaljujući raspoloženom vrataru Šulekiću, sve do polovice treće četvrtine, kada domaći vaterpolisti serijom 7 : 2 dolaze do potpunog preokreta, i visokog vodstva od 11 : 8.

Gostujuća ekipa se međutim ne predaje nego s dva brza pogotka ponovno dovodi utakmicu u neizvjesnu završnicu, ali Opatijci, zahvaljujući golovima Babića i Petrića sprječavaju iznenađenje u vidu gubitka bodova. U posljednjem kolu Opatijci su gosti Jadrana iz Kostrene te bi s pobjedom u tom susretu osigurali najmanje treće mjesto, što bi bio veliki uspjeh ove mlade momčadi.

Bazen Kantrida
Utakmica 13.kola 1.B HVL
Opatija : Delfin 13 : 11
( 0 : 2, 4 : 3, 4 : 2, 5 : 4 )
Suci : Beltrame i Varga

Opatija : Olić, Biščević 1, Latin, Vucelić, Babić 1, Augusti 3, Butorac, Burburan 2, M.Saftić, L.Saftić 1, Petrić 3, Nemet, Čubranić 2
Trener : Danijel Kancijanić

Delfin : Komadina, Kancelir, Capan, Kučević 3, Mamontov, Brajnović, Laginja, Marić, Pavičić 3, Sirovec 2, Šimac, Kusanović, Šulekić, Poropat 3
Trener : Zvonko Živić

error: Content is protected !!