1.B HVL : Poraz u Splitu

Arhiva

Arhiva

U daljnjem tijeku utakmice Opatijci su se nekoliko puta približili na gol zaostatka međutim u najvažnijim trenucima nisu imali dovoljno koncentracije i preciznosti da okrenu tijek susreta u svoju korist.

Opatija – Vaterpolisti Opatije poraženi su u sklopu 3.kola 1.B HVL na gostovanju u Splitu od ekipe Salone rezultatom 10 : 7.

Oslabljeni Opatijci, lišeni pomoći Mudražije, Rakovca, Radetića i Vrlića, u susret su krenuli bojažljivo što je domaćin iskoristio i poveo 3 : 0. U daljnjem tijeku utakmice Opatijci su se nekoliko puta približili na gol zaostatka međutim u najvažnijim trenucima nisu imali dovoljno koncentracije i preciznosti da okrenu tijek susreta u svoju korist. Domaći vaterpolisti krajem treće i početkom četvrte četvrtine serijom 4 : 0 odlaze na nedostižnih 10 : 6 čime Opatijcima nanose prvi poraz u prvenstvu.

Bazen u Poljudu
Gledatelja : 30
Utakmica 3.kola 1.B HVL
Salona : Opatija 10: 7
( 3 : 0, 2 : 4, 3 : 2, 2 : 1 )
Suci : Nenad Periš i Davor Mijić ( oba Split )

Igrač više :
Salona 2 / 5
Opatija 1 / 5

Peterci :
Salona –
Opatija 1 / 1

Salona : Podrug, Vuko 1, Butić 1, Benzon, Krolo 2, Ljuba, Rajčić, Tanasković, Pejković 2, Bobanović 1, Marović, Hodžić 2, Vulić, Juginović 1
Trener : Hrvoje Kundid

Opatija : Čudina, Štokić 2, V.Vrdoljak, T.Vrdoljak, Begonja, Car 2, Hraste, Deželjin 2, Blažić, Martinčić 1, Božić, Paparić
Trener : Danijel Kancijanić

Danijel Liber / PodUčkun.net

error: Content is protected !!