1.B vaterpolo liga: Opatijci drugi na turniru u Trstu

S obzirom da su to bile prve utakmice u kompletnom sastavu te da su neki igrači po prvi puta igrali zajedno, rezultat i igre su u svakom slučaju očekivani.

Trst / Volosko – Vaterpolisti Opatije zauzeli su drugo mjesto u Trstu iza PN Trieste, upisavši dvije pobjede protiv Mestrine i CUC Bologne te jedan poraz upravo od domaćina turnira. S obzirom da su to bile prve utakmice u kompletnom sastavu te da su neki igrači po prvi puta igrali zajedno, rezultat i igre su u svakom slučaju očekivani.

Tršćani su u prvom susretu odigranom u subotu pokazali da su trenutno spremnija ekipa predvođena odličnim Jurišićem na golu, ali treba napomenuti i da su se Opatijci na početku utakmice dobro ispromašivali, pogotovo u situacijama s igračem više.

U preostala dva susreta protiv Mestrine, koja u svojim redovima ima nekoliko bivših prvoligaških igrača, te CUS Bologne opatijski vaterpolisti zabilježili su pobjede iako su i tu imali dosta problema sa realizacijom. Međutim protivnici ipak nisu bili takve kvalitete da bi to do kraja iskoristili pa su igrači trenera Kancijanića na kraju zasluženo slavili.

Opatijci su nastupili u sastavu : Čudina, Glavan, Radetić, Sušanj, Turina, Mudražija, Rakovac, Peroš, V.Deželjin, Pavlović, Martinčić, Strižić, S.Deželjin, Ševeljević

Rezultati turnira :
1.kolo

PN Trieste : Opatija 11 : 6 ( 4 : 1, 2 : 2, 3 : 1, 2 : 2 )
Sušanj 1, Pavlović 1, Strižić 3, S.Deželjin 1

CUS Bologna : Mestrina 4 : 22

2.kolo
PN Trieste : CUS Bologna 13 : 5

Opatija : Mestrina 8 : 5 ( 2 : 2, 1 : 0, 3 : 1, 2 : 2 )
Mudražija 1, Peroš 1, V.Deželjin 4, Strižić 2

3.kolo
Opatija : Cus Bologna 13 : 7 ( 4 : 0, 3 : 3, 2 : 2, 4 : 2 )
Turina 2, Mudražija 1, Rakovac 1, Peroš 2, V.Deželjin 1, Strižić 5, S.Deželjin 1

PN Trieste : Mestrina 12 : 8

Danijel Liber / Liburnija.net

error: Content is protected !!