1. Pusni maneštra fest

pasta_fazolOpatija – Danas, s početkom u 18 sati, u šatoru hotela 4. opatijska cvijeta održat će se humanitarno kuhanje maneštre pod nazivom, 1.Pusni maneštra fest.
Organizatori ove manifestacije su Glazbena škola Tarla i Ugostiteljska škola Opatija, a cijela manifestacija se održava pod pokroviteljstvom Grada Opatije.
Maneštra se kuha u ”velim” padelama, i prodaje se u humanitarne svrhe (porcija 10 kn), sav novac koji se prikupi namijenjen je školovanju djece s posebnim potrebama u glazbenoj školi Tarla.
Kuhače će ”ukrstiti” novinari, ravnatelji, fotografi, umjetnici, teta iz vrtića, sportaši, slikari, aktivisti iz Crvenog križa i naravno političari (nažalost, niš bez njih). A koji su to parovi pročitajte u nastavku: Danijela Gračan i Slavko Sekulić, Dule Bonaca i Silvana, Sanja Škorić i Fredi Glavan, Ivona Tubić i Serena Calderara, Ivan Lesinger i Claudio Frank, Vida Brozović i Nikola Peršić, Marina Gašparić i Martina Majerle, Mirjana Rončević i Bruno Starčić, Melinda Kostelac i Nikola Turina te Gordana Grgurina i Željko Ćiković.
Stručni ocjenjivački sud nagradit će tri najuspješnija para, a u žiriju će sjediti: Damir Perman, Damjan Miletić, Nikica Pažin, Ivo Dujmić i Silvano Martinčić Salpa, osim ocjenjivanja biti će i glazbe, a cijeli maneštra spektakl voditi će Dražen Turina Šajeta.
Upad je free, zato svi pravac šator.

error: Content is protected !!