10. dani Ičića – Sve je spremno za jubilarno izdanje

Maškarana Letnja đita i Vale

Program počinje u petak, 31. kolovoza u 17 sati, radionicom Musik Makers, tj. izradom i svirkom na instrumentima od recikliranog materijala. U 20:30 sati zakazan je program „The best of LFF“ tj. projekcija najboljih filmova ovogodišnjeg Liburnia film festivala te PES turnir, a za zabavni program zaduženi su Blu:Kanu, Maremar i Padre.

Arhiva

Ičići – Vremenske prilike ipak su se poboljšale i ovogodišnje izdanje manifestacije Dani Ičića ide prema najavi, kazao nam je Marin Starčić, predsjednik VMO Ičići.

– Program počinje u petak, 31. kolovoza u 17 sati, radionicom Musik Makers, tj. izradom i svirkom na instrumentima od recikliranog materijala. U 20:30 sati zakazan je program „The best of LFF“ tj. projekcija najboljih filmova ovogodišnjeg Liburnia film festivala te PES turnir. Po završetku projekcija kreće Acoustic night, koncert glazbenih sastava Blu:Kanu, Maremar i Padre. Subota donosi obilje zabave i druženja, a program počinje Crossminton turnirom u 10 sati. Regata tradicijskih plovila „Melkior Paragvaj“ starta u 14 sati, dok karnevalska povorka pod nazivom Letnja maškarana đita počinje u 17 sati. Večernji program otvara Fire show by Red Rays nakon kojeg slijedi nastup grupe Dellboys i legendarne sarajevske grupe Zabranjeno pušenje. U slučaju kiše i lošeg vremena kompletan subotnji program prebacuje se za nedjelju, kada će se održat sva najavljena događanja, najavio je Marin Starčić, predsjednik VMO Ičići.

Turnir u briškuli za djecu i odrasle u 15 sati otvara nedjeljni program.

– Plivačko natjecanje za djecu Junior race na rasporedu je u 15:30 sati, a pola sata kasnije počinje Plivački maraton Ičići-Ika u duljini od 1 kilometra. Stand up paddle race, odnosno natjecanje na popularnim supovima počinje u 17 sati, a za one koji više vole šumu u isto vrijeme kreće tura nordijskog hodanja i pješačenje povijesnim stazama Grada Opatije. Liburnia cup, natjecanje u ribolovu za djecu, počinje u 17:30 sati. Program će zaokružiti koncert grupe Obrazovni program i DJ Vedran, a njihov nastup počinje u 20:30 sati. Vidimo se na dosad najluđoj posljednjoj ljetnoj fešti na Liburniji, rezimirao je Starčić.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!