11. Liburnicon – I ove godine mališane očekuje bogat dječji program @ Opatija

10_jubilarni_liburnicon_2015_1_dan_petak_opatija (34)_01

U skladu s glavnom temom Liburnicona, ove ćemo godine zajedno izraditi robotske ruke za skupljanje smeća, naučiti koristiti otpad i reciklirani materijal za izradu ukrasa te poći u potragu za biljkom koja se smatra izumrlom – legendarnim Slatkolistom!

Opatija – Ove nas nedjelje na Liburniconu očekuje i fantastičan dječji program namijenjen mališanima od 5 do 10 godina. Program započinje u 10, završava u 13.30 sati, a sadrži više kreativnih radionica i zabavnih igara. U skladu s glavnom temom Liburnicona, ove ćemo godine zajedno izraditi robotske ruke za skupljanje smeća, naučiti koristiti otpad i reciklirani materijal za izradu ukrasa te poći u potragu za biljkom koja se smatra izumrlom – legendarnim Slatkolistom!

Program za djecu je, naravno, besplatan i otvoren za sve zainteresirane (nisu potrebne najave dolaska).

Dok se djeca zabavljaju i uče, roditelji mogu sudjelovati u opuštenom nedjeljnom programu Liburnicona, koji uključuje razne igre (npr. utrka autićima na daljinsko upravljanje po posebno uređenim trkaćim stazama), nagradne kvizove o poznatom književnom serijalu Stephena Kinga ‘Kula tmine’ i o glazbi iz najpoznatijih računalnih igara, a svo će vrijeme biti otvorena i igraonica sa preko stotinu različitih stolnih i društvenih igara.

liburnicon_bann_txt

N. Cvjetović / PodUčkun.net