11. Otvoreno državno prvenstvo RH u slobodnom letenju zmajem

zmajarenje_sm…KSL ”Homo volans“ organizacijom natjecanja osigurava stalnu promidžbu letačkih mogućnosti opatijskog zaleđa…
Učka – 11. Otvoreno državno prvenstvo RH u slobodnom letenju zmajem će se u organizaciji kluba za slobodno letenje “Homo volans” iz Opatije održati od 27. lipnja do 1. srpnja na području Učke i Ćićarije. Organizator, klub Homo volans i ove godine organizira vrhunski sportski događaj, najbolju zabavu i prije svega sigurnost za sve posjetitelje i natjecatelje. Za vrhunske rezultate pobrinut će se ponajbolji hrvatski, ali i najbolji svjetski letači koji su sa zadovoljstvom najavili svoj dolazak na letilišta Učke i Ćićarije.
KSL ”Homo volans“ organizacijom natjecanja osigurava stalnu promidžbu letačkih mogućnosti opatijskog zaleđa i sporta kao takvog, a koje se odražava u sve većoj posjećenosti turista – letača i sve većoj zainteresiranosti mladih za taj tip letenja što prepoznaje grad Opatija, JU Park prirode Učka i ostali pokrovitelji koji prate manifestaciju svih ovih godina do sada.
Ivan Mellor / R-1.hr / Liburnija.net