18. Memorijalni turnir “Miloš Dujmović” odigrava se ove srijede @ Mune

Zahvalio bi se općini Matulji na pokroviteljstvu ovog turnira, ali i na pomoći prilikom uređenja pomoćnog igrališta. Naime, završili smo radove na uređenju pomoćnog igrališta koje se dodatno proširilo i iskopalo, poručio je Šneler.

Mune – 18. Memorijalni turnir “Miloš Dujmović”, koji se odigrava u čast poginulog branitelja s područja općine Matulji, održat će se ove srijede, 5. kolovoza.

Svečano otvorenje turnira predviđeno je u 16 sati, a ove godine snage će ukrstiti liburnijske veteranske ekipe što je bila i dugogodišnja želja organizatora. Tako će u 16:15 zaigrati HNK “Lovran” protiv NK “Draga”, a sat vremena kasnije NK “Opatija” protiv NK “Matulji”. U 18:30 na rasporedu je utakmica za treće mjesto u 19:30 utakmica za prvo, dok je proglašenje najboljih i dodjela pehara predviđena u 20:30 sati, a kao i svake godine delegacija predvođena predsjednikom organizacijskog odbora Aleksandrom Šnelerom obići će posljednje počivalište i Dujmovićevu obitelj.

– Zahvalio bi se općini Matulji na pokroviteljstvu ovog turnira, ali i na pomoći prilikom uređenja pomoćnog igrališta. Naime, završili smo radove na uređenju pomoćnog igrališta koje se dodatno proširilo i iskopalo. Ali moram posebno naglasiti da je sve napravljeno po najsuvremenijim standardima. Ovim putem htio bi zahvaliti Slavku Zadkoviću iz Muna i njegovoj firmi, zatim firmi Vilmet koja je napravila zalijevanje po najsuvremenijim normama te Mariju Ćikovići i općini Matulji koji su nam pomogli na uređenju pomoćnog igrališta, istaknuo je Šneler te kazao kako će im dobro poslužiti jer im dvije ekipe pomlatka kreću u natjecateljski ciklus.

– Do sada se na tom djelu mogao možda napraviti neki trening, međutim išli smo na varijantu da to bude reprezentativno pomoćno igralište na kojem mogu igrati i Morčići prvenstvene utakmice. Igralište ćemo primarno koristi za treninge mlađih uzrasnih kategorija, ali i za seniore kada je loše vrijeme da zaštitimo naše glavno igralište. Također, s vlastitim sredstvima i donacijama koje smo prikupili kompletno pomoćno igralište će se ograditi, tako da će cijeli kompleks Crikvena Draga biti ograđeno, zaključio je Šneler.

error: Content is protected !!