1.B HVL : Opatiji novi bodovi

vaterpolo_juniori….tek u drugoj četvrtini Opatijci prvi pokazuju znakove buđenja….
…opatijski vaterpolisti s nova tri boda preskaču Biograd na trećoj poziciji, te ujedno ostaju u utrci za najviši plasman…

Volosko – Vaterpolisti Opatije osvojili su nova tri “gostujuća” boda pobjedom nad Delfinom iz Rovinja koji inače svoje domaće utakmice igra u Sisku ali je ovom prilikom zbog smanjenja troškova i jednima i drugima utakmica odigrana na bazenu Kantrida.
S obzirom na rani početak susreta obje momčadi su u utakmicu krenule pospano rezultat čega je samo jedan postignut gol u prvoj četvrtini. Strijelac je bio Duje Peroš rezantnim udarcem sa distance kojim je iznenadio vratara Delfina Fabriša.
U drugoj četvrtini Opatijci prvi pokazuju znakove buđenja, te golovima Sušnja 2 i Žulića na poluvrijeme odlaze s prednošću od četiri gola.
Treća četvrtina započinje prekrasnim lobom kapetana Martinčića za 5 : 0 da bi u sljedećem napadu Luka Vrdoljak nakon 17 minuta igre postigao prvi pogodak za domaćine.
Do kraja trećeg dijela vidjeli smo pravu kanonadu prema oba gola. Prvo je Jakovčev iz peterca smanjio rezultat na 5 : 2, a nakon toga Sušanj, Vedran Deželjin, Martinčić i Juršević svojim golovima stvaraju najveću razliku na utakmici, + 7 za Opatiju da bi Matošević svojim prvim pogotkom zaključio treću četvrtinu.
Zadnja četvrtina završava miroljubivo 3 : 3 za konačnih 12 : 6 u korist opatijskih vaterpolista koji sa ta tri boda preskaču Biograd na trećoj poziciji, a ujedno ostaju u utrci za najviši plasman.
Bazen Kantrida
Gledatelja : 80
Suci : Andrej Franulović i Duje Čipčić ( oba Rijeka )
Opunomoćenik HVS-a : Igor Štrucelj ( Rijeka )

Delfin : Opatija 6 : 12
( 0 : 1, 0 : 3, 3 : 5, 3 : 3 )

Igrač više :
Delfin 9 / 2
Opatija 9 / 4
Peterci :
Delfin 1 / 1
Opatija –
Delfin : Fabriš, Radić, Matošević 2, Stanojković 1, Tembel, L.Miletić, Capan, Žužić, Brala, K.Miletić, T.Miletić, Pellizzer, Jakovčev 2, Vrdoljak 1
Trener : Zvonko Živić
Opatija : Vuković, Samac, Juraga, Sušanj 4, Žulić 2, Turina, Paradžik, Juršević 1, Peroš 1, V. Deželjin 2, Begonja, Martinčić 2, Kaluđerović, S. Deželjin
Trener : Danijel Kancijanić
Danijel Liber / Liburnija.net
___________________________________________________________________________________________
Liburnija.net; Vaše online novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

error: Content is protected !!