21. izbor najboljih kobasica va restorane Stara Pošta pul Permani na Tri kraji

– Si oni ki bi se voleli ovo leto takmičit neka prnesu dva para kobasic do 6 ur zapolne. Najboju kobasicu za 2020. leto ocjenit će sami natjecatelji, a fešta i izbor najboje kobasice počne na 20 ur večer, javili su organizatori iz Stare pošte.

Permani – Jubilarni, 21. izbor najboljih kobasica održat će se ovog ponedjeljak, 6. siječnja u 18 sati u restoranu Stara pošta.

– Pozivamo vas na “21. Izbor za najboje kobasice” va restoran Stara Pošta pul Permani, pondejak 6.1. na Tri Kraji. Pasalo je više 20 let od kada su se kompanija muškeh domisleli da bi malo pokusili čigove su kobasice boje. Zahvaljujemo se juden i familijan ke celo leto skrbe i parićuju kobasice za prenest na Poštu na Tri Kraji. Si oni ki bi se voleli ovo leto takmičit neka prnesu dva para kobasic do 6 ur zapolne. Najboju kobasicu za 2020. leto ocjenit će sami natjecatelji, a fešta i izbor najboje kobasice počne na 20 ur večer. Užamo reć i ”Fešta od kobasic”, aš prava fešta je zagarantirana uz domaći trio  Brdan, Egon i Kevin, dobro črno vino i domaći specijaliteti restorana Stara Pošta. Vidimo se nedeju na Tri Kralji, javili su organizatori iz Stare pošte.

FOTO, VIDEO Održan jubilarni izbor za najboje kobasice va restorane Stara Pošta – Emanuel Sušanj ponovo najbolji, Goranu Šepiću posebna nagrada

error: Content is protected !!