28. izdanje festivala „Naš Svijet je Glazba“ sutra na Trgu Sv. Jurja @ Lovran

Iako se održava u specifičnim uvjetima, 28. izdanje festivala „Naš Svijet je Glazba“ naš je doprinos manifestaciji Jesen u Lovranu i obogaćivanju kulturne ponude Liburnije.

Lovran – Festival ‘Naš svijet je glazba’ održat će se u nedjelju, 18.10.2020. s početkom u 16 sati na Trgu Sv. Jurja u centru Lovrana, a ove godine nastupit će domaće snage – Puhački orkestar Glazbenog društva Spinčići, Limena glazba Marinići i domaćini Puhački orkestar Lovran.

– Naš orkestar je dugogodišnji organizator međunarodnog festivala puhačkih orkestara „Naš Svijet je Glazba“. U proteklih 27 izdanja ugostili smo brojne orkestre iz više država, održali stotinjak koncerata i mimohoda u Lovranu i Opatiji, i tako doprinijeli poboljšanju turističke ponude čitave regije. Ove godine smo iz svima poznatih razloga bili prisiljeni odustati od uobičajenog termina početkom u svibnju, te gostovanje inozemnih orkestara nam nije bilo izvedivo. Zato smo odlučili organizirati jesensko izdanje našeg festivala i na njega pozvati orkestre iz naše okolice, pa će tako na ovogodišnjem 28. izdanju nastupiti Puhački orkestar Glazbenog društva Spinčići, Limena glazba Marinići i domaćini Puhački orkestar Lovran. Iako se održava u specifičnim uvjetima, 28. izdanje festivala „Naš Svijet je Glazba“ naš je doprinos manifestaciji Jesen u Lovranu i obogaćivanju kulturne ponude Liburnije. Radi sigurnosti izvođača i posjetitelja ovog koncerta, molimo svih da se pridržavaju uputa koje su objavljene u javnosti i redara na samom mjestu održavanja koncerta, najavio je David Kurti, ispred Puhačkog orkestra Lovran.

error: Content is protected !!