2.HVL sjever : Pobjedom zaključili prvenstvo

vaterpolo_prim_volosko-1…druga momčad, Vaterpolo kluba Opatija, takmičila se je izvan konkurencije u 2.HVL sjever…
…velika većina opatijskih poletaraca, stekla neprocjenjivo iskustvo, igrajući sa znatno starijim i kvalitetnijim prvoligaškim igračima…

Volosko – Druga momčad Vaterpolo kluba Opatija koja se izvan konkurencije takmičila u 2.HVL skupina sjever, pobjedom u zadnjem kolu protiv pulskog Arsenala 16 : 8 osvojila je četvrto mjesto.
Gosti iz Pule, došli su na Volosko, sa samo 9 igrača što puno govori o ozbiljnosti kojom su pristupili takmičenju, te u takvom sastavu nisu mogli ozbiljnije parirati domaćim vaterpolistima. Iako je rezultat u prvih osam minuta sugerirao neizvjesnu utakmicu ipak je i običnom gledatelju bilo jasno da Puljani do kraja neće moći pratiti tempo koji su nametnuli opatijski mladići.
Do kraja su Opatijci iz minute u minutu povećavali svoju prednost za konačnih osam golova viška iako se mora priznati da je u njihovoj igri bilo puno propusta kako u obrani tako i u napadu gdje se promašivalo previše izrazitih prilika za postizanje pogodaka.
Sve u svemu, na kraju, ipak moramo biti zadovoljni i plasmanom i igrom, a pogotovo činjenicom da je velika većina opatijskih poletaraca stekla neprocjenjivo iskustvo igrajući sa znatno starijim i kvalitetnijim prvoligaškim igračima što će im sigurno koristiti u njihovom daljnjem razvoju.
Plivalište u Voloskom
Gledatelja : 100
Suci : Albert Brala i Marko Bistre ( oba Rijeka )
Opunomoćenik HVS-a : Marijan Risek ( Rijeka )

Opatija II : Arsenal 16 : 8
( 4 : 2, 3 : 2, 5 : 2, 4 : 2 )

Opatija II : Čudina, Begonja, Juraga 2, Kaluđerović, Vrdoljak, Blažić 2, Paradžik, Juršević 5, Peroš 5, Rudan 1, Žulić, Rakovac 1, Čubranić, Možetić
Trener : Danijel Kancijanić
Arsenal : Rača, Pupovac 1, Cirković 2, Sušac 1, Bičvić, Sović, Jovin 1, Bušić, Hinić 3
Trener : Mirko Hinić
Danijel Liber / Liburnija.net