3. HRL – zapad: Porazom u Kašteliru ekipa MRK-a Opatija otvorila je seniorsko natjecanje

mrk_opatija_logo

– U sljedećem kolu Opatijci su slobodni, a onda 9. listopada u 18 sati u okviru 3. kola domaćini smo ekipi Umaga II. Biti će to sjajna prilika za sve ljubitelje ovog sporta da napokon i u Opatiji gledaju muški seniorski rukomet, javili su iz MRK-a Opatija.

Opatija / Kaštelir – Muški rukometni klub Opatija prošle subote započeo je seniorsko takmičenje gostovanjem u Kašteliru. U prvoj službenoj utakmicu u okviru 3. HRL – zapad odmjerili su snage s ekipom MRK 28. April. Opatijci su utakmicu otvorili veoma efikasno, igrajući gol za gol, da bi se krajem prvog poluvremena ipak domaćini odvojili te se na odmor išlo sa rezultatom 18:14. U drugom poluvremenu presudila je ovog puta ipak šira klupa i iskustvo domaćina te su zasluženo slavili rezultatom 33:22.

U sljedećem kolu Opatijci su slobodni, a onda 9. listopada u 18 sati u okviru 3. kola domaćini smo ekipi Umaga II. Biti će to sjajna prilika za sve ljubitelje ovog sporta da napokon i u Opatiji gledaju muški seniorski rukomet, javili su iz MRK-a Opatija.

MRK 28. APRIL: Krizmanić, Bernobić, Podvinski, Ružić, Beaković 3, Bratović 3, Kocijančić, Habek 4, Diklić 6, Šolar, Rajko 9(1), Korlević, Mitrović, Brčić A. 2(1), Fatorić 4, Brčić G. 2

MRK OPATIJA: Viskić, Gržinić 1, Glassl 2, Filipović 4, Kumičić, Jozić 4, Kožul 1, Dražul 1, Rubinić, Pejatović 3, Kinkela 1(1), Erstić 5

N. Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net