3. HVL skupina Rijeka : Domaći poraz od Delfina

Arhiva Liburnija.net

Arhiva Liburnija.net

Sljedeće subote i nedjelje na plivalištu u Voloskom na programu je final four, a polufinalni parovi su u 19.30 sati Crikvenica – Pula i od 21 sat Opatija – Delfin. U nedjelju susret za treće mjesto počinje u 19.30 sati, a pobjednici polufinalnih mečeva odlučivat će o ovogodišnjem prvaku u 21 sat.

Volosko – Opatijski vaterpolisti propustili su lijepu priliku da pobjedom protiv Delfina u posljednjem kolu regularnog dijela 3.HVL skupina Rijeka krenu u doigravanje sa prve pozicije.

Rovinjski vaterpolisti pobijedili su ih na domaćem plivalištu u Voloskom rezultatom 10 : 9 prvenstveno zahvaljujući promašenim prilikama i veoma loše odigranom igraču više. Posebno je to bilo izraženo u prve dvije četvrtine u kojoj su Opatijci uspjeli postići samo jedan gol dok su gosti u tom periodu pet puta pogađali mrežu domaćeg vratara Čudine.

U nastavku utakmice igrači trenera Kancijanića uspjeli su posložiti svoje redove i krenuti u lov na zaostatak, međutim što zbog nedostatka koncentracije u završnici akcija, a što zbog činjenice da su radi isključenja Tina Žulića ( udaranje protivničkog igrača iznad vode ) morali čak četiri minute igrati sa igračem manje u polju, u tome nisu uspjeli.

Sljedeće subote i nedjelje na plivalištu u Voloskom na programu je final four, a polufinalni parovi su u 19.30 sati Crikvenica – Pula i od 21.00 sat Opatija – Delfin. U nedjelju susret za treće mjesto počinje u 19.30 sati, a pobjednici polufinalnih mečeva odlučivat će o ovogodišnjem prvaku u 21.00 sat.

Plivalište u Voloskom
Utakmica 6.kola 3.HVL skupina Rijeka
Gledatelja : 150
Sudac : Domagoj Grabovac
Opunomoćenik : Davor Grubišić

Opatija : Delfin 9 : 10
( 1 : 2, 0 : 3, 3 : 1, 5 : 4 )

Opatija : Čudina, Muškardin, Juraga 1, Kaluđerović, Ćoza, Štokić 4, Rudan 1,
Peroš 2, Žulić, T.Vrdoljak, Blažić 1, Hraste
Trener : Danijel Kancijanić

Delfin : Fabriš, Rabar, Matošević, Sergo, Rubil, Radić, M.Žužić, Stupin,
Miletić 4, Tembel 2, Bonassin 4, R.Žužić
Trener : Antonio Rocco

Danijel Liber / Liburnija.net

error: Content is protected !!