3. Mrak bike i 15. Giro di Marunada voze se ovog vikenda @ Učka

Arhiva: GIro di Marunada

Za dodatne informacije možete se obratiti na 098/305 748 (Adriano Marković – biciklijada) i 091/22 91 565 (Matej Primožić – enduro).

Lovran – Tradicionalna biciklistička razonoda Giro di Marunada i rekreativna enduro biciklijada Mrak Bike ponovo će okupiti ljubitelje biciklizma. Naime, prema riječima organizatora, okupljanje za 3. Mrak bike na rasporedu je danas, 28. listopada, na Lovranskom mulu od 15 do 16 sati.

– Startnina iznosi 40 kuna, a organiziran je besplatan prijevoz biciklista i njihovih bicikala do prijevoja Poklon na Učki. Start je na Poklonu, taman prije mraka! Planirana staza je Poklon – Sedlo – Mala Učka (cca 40-tak minuta po asfaltiranim i makadamskim lokalnim cesticama) i onda spust po mrak šumskim puteljcima do Lovrana. Tko izdrži zaslužio mrak večeru, odnosno biciklistički menu na štandu lovačkog društva „Kobac“, poručili su organizatori.

Sama biciklijada Giro di Marunada održat će se u nedjelju, sa startom iz Lovranske Drage u 10 sati.

– Sudionicima su na izboru dvije staze, pri čemu ona kraća ide preko Dobreća, Lignja i Lovranske Drage i duga je 15 kilometara, dok ona duža kreće iz Lovranske Drage, preko Dobreća, Poljana, Puhara, stare ceste za Lanišće, do bivšeg odmarališta Ina te preko ranča Bubač nazad u Lovransku Dragu, što ukupno iznosi oko 33 kilometra, poručili su organizatori.

Biciklistima je organizator osigurao promotivnu majicu Mrak bike / Giro di marunada, stručno vođenje članova BBK Marun, okrjepe na više mjesta duž staze za sudionike „Mrak bike-a“ u subotu večeru, a za sudionike biciklijade „Giro di Marunada“ u nedjelju ručak po povratku u Lovran te dobru zabavu na Marunadi.

Za dodatne informacije možete se obratiti na 098/305 748 (Adriano Marković – biciklijada) i 091/22 91 565 (Matej Primožić – enduro).

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!