3. Rival mala liga u trčanju @ Kastav

rival_kastavKastav – Protekle subote, u Kastvu, održalo se je 5. kolo “3. Rival male lige” u trčanju. Sunčano, ali poprilično prohladno vrijeme ipak nije pružilo idealne uvjete za trčanje. Međutim, unatoč hladnoći na utrkama Lige nastupilo je 67 djece iz 10 škola.
Utrke kategorija redale su se jedna za drugom počevši od 10.00 sati, a u nekoliko kategorija bilo je zaista napeto do samog kraja. Najviše bodova za školu osvojili su učenici OŠ “Srdoči” Rijeka, dok su na drugom i trećem mjestu po osvojenim bodovima OŠ “Čavle” Čavli i OŠ “N. Tesla” Rijeka.
U kategorijama “A” i “B” učenici OŠ “Čavle” Čavli došli do prvih mjesta i kod djevojčica i kod dječaka. Kod djevojčica prva je bila Ema Žeželić iz OŠ “Čavle” Čavli, dok su na drugom i trećem mjestu Matea Buha iz OŠ “Srdoči” Rijeka i Erika Žikić iz škole domaćina Lige OŠ “M. Brozović” Kastav. Kod dječaka Dominik Bajus iz OŠ “Čavle” Čavli dotrčao je do prvog mjesta, dok su drugi i treći Filip Štimac iz OŠ “Srdoči” Rijeka i Arijan Imeraj iz OŠ “Čavle” Čavli. U kategoriji “B” učenika 3 i 4 razreda OŠ Dorotea Čargonja i Jakov Hladika iz OŠ “Čavle” Čavli dotrčali su do prvih mjesta kod djevojčica, odnosno Jakov kod dječaka. Kod djevojčica druga je bila Karla Šešelja iz OŠ “N. Tesla” Rijeka, a treća Dora Lušić iz OŠ “Srdoči” Rijeka. Kod dječaka iza Jakova u cilj su ušli na drugom mjestu Pjeter Nua iz OŠ “Dolac” Rijeka, a na trećem Luka Vukušić iz OŠ “Čavle” Čavli.
U kategoriji “C” učenica 5 i 6 razreda OŠ domaća pobjeda učenice Nike Begić iz OŠ “M. Brozović” Kastav, dok su na drugom, odnosno trećem mjestu Paula Tepuš iz OŠ “N. Tesla” Rijeka i Mateja Jakovac iz OŠ “I.G. Kovačić” Delnice. Kod dječaka najbrži je bio Tony Đurić iz OŠ “N. Tesla” Rijeka, dok su na drugom i trećem mjestu Filip Linić iz OŠ “Čavle” Čavli i Noah – Luca Matacun iz OŠ “N. Tesla” Rijeka. Kategorija “D” učenika 7 i 8 razreda OŠ ponudila je nažalost mali broj učenika, međutim do zasluženih bodova došli su kod djevojčica na prvom mjestu Melanie Tepuš iz OŠ “N. Tesla” Rijeka, a na drugom i trećem mjestu Daria Galović iz OŠ “E. Kumičić” M. Draga i Ena Lešić iz OŠ “M. Brozović” Kastav. Kod dječaka uvjerljivu pobjedu odnio je Domagoj Jurjević iz OŠ “Srdoči” Rijeka, dok su na drugom i trećem mjestu učenici Edi Čargonja iz OŠ “Čavle” Čavli i Paulo Mulac iz OŠ “Srdoči” Rijeka.
Iduće 6. kolo Lige na rasporedu je već idući vikend u Viškovu. Start i prijave biti će na parkingu ispred Boćarskog kluba Marčelji u Marčeljima. Nadamo se dobrom odazivu djece i naravno lijepo vremenu.
Sanjin Harapin – Triatlon klub “Rival”
Tekst je preuzet sa službenih stranica Grada Kastva

error: Content is protected !!