3t.cable: Prezentacija kabelske televizije Liburnije @ Opatija

CATV_poziv_MO_Centar_2

– Svi građani koji ne stignu u navedeno vrijeme mogu doći do nas u poslovnicu Križišće 4, u vremenu od 7 do 15 sati, ili nas nazvati na info telefon 051 492 850 koji je dostupan 24 sata, kazao nam je Gordan Grgurina ispred tvrtke 3t.cable.

Opatija – Danas je započela prezentacija usluga tvrtke 3t.cable na području koje zahvaća Mjesni odbor centar II. Svi zainteresirani građani mogli su saznati što podrazumijeva i nudi ova nova usluga koju na području Liburnije osigurava tvrtka 3t.cable iz Veprinca.

– Sutra u vremenu od 16 do 18 sati imamo nastavak predstavljanja kabelske televizije na području mjesnog odbora Centar II. Kako bismo bili negdje u sredini, odabrali smo poziciju iznad dječjeg igrališta, tj. ispred kućnog broja 25 u ulici Šetalište Carmen Sylve. Tamo će biti naši monteri kojima se ljudi mogu obratiti sa pitanjima i dobiti sve informacije: što nudimo, koliko kanala, paketi, telefon. Isto tako može se ispuniti zahtjev za jednu od usluga ili za kompletnu ponudu. Svi građani koji ne stignu u navedeno vrijeme mogu doći do nas u poslovnicu Križišće 4, u vremenu od 7 do 15 sati, ili nas nazvati na info telefon 051 492 850 koji je dostupan 24 sata, kazao nam je Gordan Grgurina ispred tvrtke 3t.cable.

Auto_CATV

N. Cvjetović / PodUckun.net

error: Content is protected !!