446 paketa udžbenika čekaju opatijske osnovnoškolce

Paketi će učenicima biti uručeni u drugoj polovici idućega tjedna, a o točnom terminu roditelji i učenici će biti obaviješteni putem službenih stranica Grada Opatije i OŠ “Rikard Katalinić Jeretov”.

Opatija – Učenici osnovnih škola koji imaju prebivalište na području Grada Opatije, kao ni njihovi roditelji, niti ove godine nisu se morali zamarati narudžbom i kupnjom udžbenika tijekom ljetnih praznika. I za iduću školsku godinu Grad Opatija osigurao im je besplatne komplete udžbenika za sve razrede osnovne škole.

Pripremljeno je ukupno 446 paketa za sve učenike opatijske osnovne i područnih škola, kao i za učenike s prebivalištem u Opatiji koji polaze osnovne škole u drugim općinama i gradovima. Pored prebivališta u Opatiji, da bi ostvarili pravo na besplatne udžbenike, učenici trebaju po završetku školske godine vratiti rabljene udžbenike školi. Za sve učenike Grad Opatija nabavio je nove radne bilježnice i radni materijal, te dodatne nove udžbenike u slučajevima kada ih u pojedinim razredima manjka. Za to je Grad izdvojio 300.000,00 kn.

Paketi će učenicima biti uručeni u drugoj polovici idućega tjedna, a o točnom terminu roditelji i učenici će biti obaviješteni na web-stranici Grada Opatije i OŠ “Rikard Katalinić Jeretov”.

N. C. / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net