48. izdanje turnira Petar Radaković – Rijeka brani naslov

U konkurenciji su četiri momčadi, a to su domaćin HNK Rijeka, NK Rudar Labin, NK Lokomotiva Zagreb i NK Domžale.

Rijeka – Hrvatski nogometni klub Rijeka organizator je 48. izdanja omladinskog turnira “Memorijal Petar Radaković” koji će se održati u četvrtak 18. travnja na igralištu Robert Komen.

Na turnir će nastupiti igrači 2005. godine i mlađe. U konkurenciji su četiri momčadi, a to su domaćin HNK Rijeka, NK Rudar Labin, NK Lokomotiva Zagreb i NK Domžale.

U prvom polufinalu u četvrtak snage će odmjeriti Rijeka i Rudar iz Labina (10 sati), dok drugi polufinalni par čine zagrebačka Lokomotiva i Domžale (11.20 sati)

Utakmica za treće mjesto odigrat će se u 14.30 sati, a finale je na rasporedu u 15.50 sati.

– Ovo će biti dobra provjera za generaciju koja će iduće sezone nastupati u Prvoj HNL, tu je dobra ekipa Domžala i Lokomotive koja ostvaruje odlične uspjehe s generacijama u HNL-u, te Rudar koji će biti prvi ispit naših mogućnosti. Na nama je da damo maksimum i ostavimo što bolji dojam na turniru koji nosi ime istinske legende riječkog nogometa, rekao je Zdravko Šimić, trener Rijeke, u najavi novog izdanja memorijalnog turnira.

Više o Petru Radakoviću, istinskoj legendi HNK Rijeka, možete pročitati ovdje gdje se ujedno nalaze propozicije za ovogodišnje izdanje turnira.

error: Content is protected !!