5. tradicionalni pohod ‘100 ženskeh na Planike’ ove nedjelje

Duhovitom najavom koju prenosimo u nastavku teksta, organizatori su pozvali sve zainteresirane da im se pridruže i uživaju u friškoj ariji i dobrom društvu.

Matulji – Nakon nekoliko odgoda, od strane organizatora PD Lisina, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, ove nedjelje nema odgode. Dakle, 5. tradicionalni pohod ‘100 ženskeh na Planike’ u organizaciji PD Lisina, održati će se ove nedjelje, 5. svibnja. Duhovitom najavom koju prenosimo u nastavku teksta, organizatori su pozvali sve zainteresirane da im se pridruže i uživaju u friškoj ariji i dobrom društvu.

– Iako nan je kreditni rejting “smeće” PD Lisina iznevjerit vas nikad neće !!! I ov put ruta je stara, sen dobro znana, 1000 vrlin ima, nanke jedna mana. Bedž, dolči, dobra maneštra, saki ki pride videt će da je to prava fešta. O 5. maja na 8 ur jutro od Matuj, spred ”Turista» kurijera parti. Se je isto kot i lane , parićajte se za 4,5- 5 ur hoda Poklon – Planik – Korita – Brgudac. Prijave petak na 7 ur večer va prostorojah društva, a more i na e-mail predsjednik@lisina.hr, poručili su organizatori.

Značaj ove akcije prepoznali su i potpomogli sponzori i dobrotvori : Općina Matulji, Županija Primorsko – goranska, Radnik Opatija, Udruga dragovoljaca domovinskog rata Matulji i štamparija Impress Matulji.

N. Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!