7. Kup Mediterana – međunarodni rukometni turnir za djecu i mlade

rukomet_smFinalne utakmice, međunarodnog rukometnog turnira za djecu i mlade, odigrati će se u dvorani Kantrida u Rijeci u petak 25. lipnja od 8.30 do 17.30 sati, kada će jedan od naših “zlatnih” rukometaša uručiti odličja najuspješnijim ekipama.
Matulji – U organizaciji Rukometnog kluba ”Matulji 2001” od nedjelje 20. lipnja do petka 25. lipnja održava se 7. Kup Mediterana, međunarodni rukometni turnir za djecu i mlade.
Turnir će se igrati u Rijeci u Sportskom centru “Zamet” i dvorani “Kantrida”, te u Opatiji u dvorani “Gorovo”. Na ovogodišnjem turniru natjecati će se preko 900 djevojčica i dječaka iz 50-tak ekipa iz Češke, Slovačke, Slovenije i Hrvatske, a koji će nastupiti u 8 uzrasnih kategorija: kadeti, mlađi kadeti, dječaci i minići, po četiri u ženskoj i muškoj konkurenciji.
Finalne utakmice odigrati će se u dvorani Kantrida u Rijeci u petak 25. lipnja od 8.30 do 17.30 sati, kada će jedan od naših “zlatnih” rukometaša uručiti odličja najuspješnijim ekipama.
Kao posebno iznenađenje za sudionike turnira u četvrtak 24. lipnja organiziran je na plaži Ičići turnir u rukometu na pijesku u kategorijama seniori, juniori i minići. Za službene predstavnike klubova i trenere ekipa u srijedu 23. lipnja organiziran je izlet brodom po Kvarneru, od Opatije do Mošćeničke Drage.
Pozivamo sve ljubitelja rukometa da prisustvuju utakmicama i bodre male rukometaše, a Vas posebno pozivamo da popratite finale u petak u dvorani Kantrida gdje će najbolje ekipe i igrači biti nagrađeni odličjima.

7. Kup Mediterana - Mladi rukometaši u akciji

7. Kup Mediterana - Mladi rukometaši u akciji


Foto i tekst: Kristina Tubić
Liburnija.net
Vezane vijesti:
Završeno rukometno kadetsko PH

error: Content is protected !!