7. Memorijalni boćarski turnir “Vesna Božac” ovog petka u Lignju @ Lovran

7. Memorijalni boćarski turnir “Vesna Božac” ovog petka u Lignju @ Lovran

Arhiva: Boćarija u Lignju

– Ovaj turnir se održava u spomen na rano preminulu članicu našeg društva, Vesnu Božac, koja nas je prije devet godina i zaintrigirala da se počnemo družiti igrajući boće – prisjeća se tih početaka Ivanka Štanc, voditeljica boćarske sekcije lovranskog “Snežnika”.

Lovran – U organizaciji Slovenskog kulturno-prosvjetnog društva “Snežnik” Lovran, na boćalištu u Lignju održat će se u petak 26. travnja ženski 7. Memorijalni boćarski turnir “Vesna Božac”. Na turniru ženskih boćarskih ekipa, pored domaćina i organizatora turnira, ekipe “Snežnika”, svoje sudjelovanje su najavile slovenske ekipe iz Ajdovščine, Vipave, Postojne, Vrhnike, Brezovice, Košane i Palhov Gradeca.

– Ovaj turnir se održava u spomen na rano preminulu članicu našeg društva, Vesnu Božac, koja nas je prije devet godina i zaintrigirala da se počnemo družiti igrajući boće – prisjeća se tih početaka Ivanka Štanc, voditeljica boćarske sekcije lovranskog “Snežnika”. Ovogodišnji turnir započinje okupljanjem ekipa u Društvenom domu Liganj u 8 sati da bi nakon toga u 9 sati na boćalištu ovog Doma započeo turnir. Turnir će se igrati u trojkama s ograničenim vremenom od 50 minuta po svakom susretu ekipa. Najbolje plasirane četiri ekipe na kraju turnira bit će nagrađene peharima za osvojeni plasman. Ovaj sportski susret dugogodišnjih prijateljica bit će zaključen prigodnim domjenkom uz neizostavnu pjesmu, rekla je na kraju Ivanka Štanc.

error: Content is protected !!