8. Dani Ičića – Postolar Tripper, The Blondes, Pacific Bullets, Reinkarnacija i Zastoj band garancija dobre zabave

the_blondes_kiki_ella_sibenik_01

Posljednja ljetna fešta na Liburniji i ove godine donosi pregršt zabavnih i sportskih sadržaja te nastupe izvrsnih bandova.

Pacific bullets

Pacific bullets

Ičići – Vrijedna ekipa volontera i članove Mjesnog odbora Ičići i ove godine je pripremila zabavan i raznovrstan zabavni program za sve uzraste. Naime, posljednja ljetna fešta na Liburniji i ove godine donosi pregršt zabavnih i sportskih sadržaja te nastupe izvrsnih bandova.

Prvi dan manifestacije, koji je zakakazan za četvrtak, 1. rujna, otvorit će “The best of LFF” odnosno biti će prikazani nagrađeni filmovi po kategorijama s ovogodišnjeg izdanja koje je završeno prošlog tjedna. Nakon projekcija kreće koncert banda Reinkarnacija.

– Od 23:30 u sklopu manifestacije Dani Ičića, Reinkarnatori repaju za sve svoje sljedbenike i one koji ce to tek postati. Ulaz je naravno besplatan, jer nema cijene kojom bi mogli platiti da vidite kako ovi reperi barataju rimama flowom i ostalim vještinama, poručili su lanovi banda.

Postolar Tripper

Postolar Tripper

Dan kasnije, 2. rujna, na ičićansku binu popest će se odlična ekipa iz zadarske grupe PACIFIC BULLETS te naše The Blondes. Repertoar Pacific bulletsa bazira se na rockabilly i rock ‘n’ roll klasicima izvođača kao što su : Johnny Cash, Elvis Presley, Ritchie Valens, Creedence Clearwater Revival, Gene Vincent, Eddie Cochran, Roy Orbison, The Beatles, Stray Cats, Buddy Holly, a odnedavno je repertoar dodatno proširen s pjesmama naših izvođača (Đavoli, Fantomi, Prljavo Kazalište, Animatori) koje odišu duhom prošlih vremena… Ante Kozulić (gitara, vokal), Pave Ruić (bas, vokal) I Mladen Barešić (bubanj) vratit će nas u ‘50 I ‘60 godine prošlog stoljeća, u vrijeme dok je rock bio mlad, a svaki koncert odlazak na ples.

Atraktivne domaće snage The Blondes već dugo godina su prisutne na našoj glazbeznoj sceni, a Krstina Radovčić Kiki i Emanuela Mamić Ella posljednjih godinu dana postižu sve veću afirmiraciju i diljem Hrvatske. Iza sebe imaju nebrojene nastupa u Hrvatskoj i inozmestu, a nedavno su očarale žiri i osvojile nagradu za najbolje kantautorsko djelo na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku.

Zastoj band

Zastoj band

Subotnji program otvorit će Zastoj band koji je ćovom prilikom biti spoma između Maškarane ljetne đite i izvsnog Postolar Trippera. Zastoj band je naveliko poznat u našem širem zavičaju, a grupu čine prekaljeni instrumentalisti, koji osim domaćeg feštarskog repertoara ponekad razvesele ekipu i stranim hitovima.

Zvijezde večeri ovogodišnje manifestacije Dani Ičića je ekipa iz Postolar Trippera. Veseli ska/reagge/rock izričaj ponovo će se širiti ičićanskom lučicom, a hitovi ‘Nataša’, ‘Burza rada’, ‘Irska’, ‘Na rubu ponora’ i ‘Marijana’ rasplesat će i one s dvije lijeve noge…

Ulaz na sve programe je slobodan.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!