8. Festival pusne hrani @ Matulji

hangar_pusna-hrana…svoja jela prezentirat će Mošćenička Draga, Vrnjačka Banja i Brežanski zvončari u ime Matulja…
…sve okupljene zabavljat će grupa Gemajzzeri, Tina Čutura, Antonio Krištofić, Matea Matić, folklorna grupa DND-a Matulji, Gobo i autohtoni sopci z Mošćeničke Dragi te Company bend, dok će program voditi Mateo Lipovšek Battifiaca…

Matulji – Peto godišnje doba, odnosno pust, vrijeme je kad se dobro pije, ali i jede. Znaju to i u Turističkoj zajednici Matulja, pa već osam godina zaredom organiziraju Festival pusne hrani, koji će se ove godine održati ovog petka, 28. siječnja u 20 sati, u matuljskom ”Hangaru”. Svoje autohtone proizvode za ”pojist i popit” predstavit će Mladen Brubnjak iz restorana ”Perun” u ime Mošćeničke Drage, međunarodni gosti iz grada Vrnjačka Banja iz Srbije, te domaće snage – Brežanski zvončari.
Sva tri mjesta pripremila su bogate menije, a za vrijeme njihova predstavljanja, sve okupljene zabavljat će grupa Gemajzzeri, Tina Čutura, Antonio Krištofić, Matea Matić, folklorna grupa DND-a Matulji, Gobo i autohtoni sopci z Mošćeničke Dragi te Company bend, dok će program voditi Mateo Lipovšek Battifiaca.
– Si naši gosti dobit će na poklon posudu za maslinovo ule i malo ekstra djevičanskega ula koega je storil Hari Rubeša – Plovanić od Matuj s matujskemi ulikami. Za publiku je naš partner Vip centar Matulji parićal iznenađenja, pa će neki doma poć i z novi mobiteli i razni dodatki, kazala je ravnateljica matuljske Turističke zajednice Marijana Kalčić Grlaš na jučerašnjoj konferenciji za novinare.
Cijena ulaznice iznosi 20 kuna, a može se kupiti va pretprodaji u uredu Turističke zajednice Matulji na adrese Dalmatinskih brigada 9, ili na ulazu Hangara prije početka manifestacije.
Ivan Mellor / Liburnija.net
Vezane vijesti:
VIDEO: Do suza pit i jist
___________________________________________________________________________________________
Liburnija.net; Vaše online novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

error: Content is protected !!