9. Dani Ičića prebačeni za naredni vikend

Nažalost, moramo vas obavijestiti da zbog najavljenih vremenskih neprilika odgađamo cjelokupni program manifestacije Dani Ičića za naredni tjedan, tj. od 7. do 9. rujna, kazao je Marin Starčić, ispred VMO Ičići, organizatora manifestacije.

Ičići – Posljednju ljetnu feštu na našem području i ove godine obilježit će bogat kulturno-zabavno-sportski program kojeg su pripremili članovi mjesnog odbora Ičići zajedno sa svojim partnerima, ali umjesto ovog vikenda u Ičićima ćemo se družiti tek za tjedan dana.

– Nažalost, moramo vas obavijestiti da zbog najavljenih vremenskih neprilika odgađamo cjelokupni program manifestacije Dani Ičića za naredni tjedan, tj. od 7. do 9. rujna. Možemo se samo nadati da će nam vrijeme dopustiti održavanje programa naredni tjedan. Isti će se u održati cijelosti kako je bilo najavljeno i ovog tjedna, osim regate Melkior Paragvaj. Nadamo se da ćete svoje aktivnosti uspjeti uskladiti kako bismo se družili i ove godine, kazao je Marin Starčić, ispred VMO Ičići, organizatora manifestacije.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!