Adrialab Dječja kozmetika sve je što vam treba za očuvanje kože vaših mališana

Dječja koža je za razliku od kože odraslog čovjeka, značajno tanja, propusnija i podložnija utjecaju štetnih tvari iz okoline s toga je za njegu kože beba i djece nužno upotrebljavati sigurne i kvalitetne proizvode koji smiju sadržavati samo birane i provjerene sastojke.

Koža je čovjekov najveći organ koja, kod odraslog čovjeka, s 1,5 – 2 m² prekriva površinu tijela i obavlja različite, jako bitne životne uloge. Uloga kože je da nas upozorava i štiti od različitih vrsta osjeta: boli, topline, hladnoće, dodira i tlaka. Koža nas štiti od različitih oštećenja i isušenja, te ulaza patogenih mikroorganizama. Kao najveći zaštitni organ, koža je iznimno bitan termoregulator, čuva nas od pregrijavanja i smrzavanja, te se preko nje izlučuju različiti produkti metabolizma putem znoja.

Koža novorođenčadi i beba je tanja, a naročito njen vanjski sloj – epidermis te sadrži veću količinu vode i minerala. Lojne žlijezde su razvijene, naročito na nosu, jagodicama, čelu i bradi, ali imaju slabiju funkciju s toga novorođenče ne može uspostaviti termoregulaciju putem znojenja pa ga zato ne treba pretopljavati odjećom i pokrivačima. Zbog tankog površnog sloja i nižeg pH kože, uvjetovanog slabom funkcijom lojnih žlijezda, novorođenačka koža ima slabiju mehaničku obranu od mikrobnih infekcija. Zato treba obratiti veliku pažnju održavanju higijene naročito u okolini prirodnih otvora pelenske regije – ali i pregibnih površina u pazušnim regijama, u preponama, na vratu i između debelog mesa (dječje guze).

Dječja koža je za razliku od kože odraslog čovjeka, značajno tanja, propusnija i podložnija utjecaju štetnih tvari iz okoline s toga je za njegu kože beba i djece nužno upotrebljavati sigurne i kvalitetne proizvode koji smiju sadržavati samo birane i provjerene sastojke.

– Dugogodišnjim stručnim radom, za vaše najmilije odabrali smo najkvalvalitetnije prirodne supstance i u farmaceutskim uvjetima ih pretvorili u  dragocjene i sigurne proizvode za njegu vaših beba koji se mogu koristiti već od prvog dana, kazali su iz riječke tvrtke Adrialab čija Dječja kozmetika sadrži prirodno ulje slatko badema te visokovrijedna ulja jojobe i makadamije uz dodatak karite maslaca, pantenola, nevena, aloa vere i ostalih biljnih bogatstava koji su odličan izvor bogatih i hranjivih tvari za njegu osjetljive kože. Dermatološki je testirana te ne sadrži parabene, silikone, mineralna ulja i alergene pa je u cijelosti sigurna za nježnu kožu vaših mališana.

Adrialab Dječji šampon i kupka, Dječje ulje i Dječje mlijeko namijenjeni su svakodnevnoj higijeni i njezi dječje kože i kose već od prvog dana života. Hrane i omekšavaju kosu, dok istovremeno čiste, umiruju i štite kožu te ju čine neodoljivo mekom i baršunastom.

Za cjelodnevnu njegu i hidrataciju nježne kože stvorena je Adrialab Dječja hidratantna krema koja jača zaštitnu funkciju kože te osigurava dugotrajnu hidratizaciju pružajući zaštitu od isušivanja i vanjskih utjecaja. U zimskim mjesecima kada je koža osobito osjetljiva Adrialab Dječja zaštitna krema izvrsno obnavlja kožnu barijeru stvarajući zaštitni sloj pa štiti kožu od isušivanja i neugodnog crvenila te osigurava neometan boravak na otvorenom i tijekom nepovoljnih vremenski uvjeta.

Adrialab Dječje vlažne maramice s karite maslacem namijenjene su za njegu i čišćenje nježne kože beba i djece, a pakirane su u praktično pakovanje od 72 komada s PVC poklopcem za svakodnevnu upotrebu.

Kvalitetu Dječje masti JGL potvrđuju generacije sretnih beba, zadovoljnih mama i milijuni prodanih proizvoda.

 

error: Content is protected !!