Advent na Gradini dobiva klizalište – Ledena bajka s pogledom na grad

Svoje će mjesto na Adventu ove godine pronaći i najveća kruna u Europi, a još jedno u nizu brojnih iznenađenja je bajkovito klizalište koje se smjestilo u srcu Nugentovog parka s pogledom na Kvarner koji oduzima dah.

Rijeka – Božićna će bajka na Gradini ove zime dobiti novu dimenziju. S prvim “pravim” danima jeseni, pripreme za drugo izdanje Adventa na Gradini već su daleko odmakle, a znatiželjni prolaznici već danima se pitaju što se novo sprema ove godine.

Nakon što je lanjski Advent na Gradini oduševio više od 60.000 posjetitelja, ove je godine u pripremi još spektakularniji i blještaviji Advent s više od 16 kilometara božićnih lampica, impozantnom kuglicom na ulazu u kaštel te jedinstvenim jaslicama. Svoje će mjesto na Adventu ove godine pronaći i najveća kruna u Europi, a još jedno u nizu brojnih iznenađenja je bajkovito klizalište koje se smjestilo u srcu Nugentovog parka s pogledom na Kvarner koji oduzima dah.

Klizalište se prostire na ukupno 200 m², a prve klizače ugostit će 2. prosinca kada je najavljen program otvaranja. Klizačice i klizači uživat će u radostima na ledu sve do siječnja 2019. i zasigurno je ovo dodatan motiv da se posjet ovogodišnjem Adventu na Gradini svima nađe na popisu božićnih želja.

error: Content is protected !!