Advent na Mrkate: I posljednji tjedan donosi pregršt zanimljivih događanja @ Opatija

advent_na_mrkate_badnjak_2016

Na tržnici će se u četvrtak od 11, pa sve do 18 sati održati Sajam antikviteta, dok će dan kasnije svi ljubitelji oktanskih ljepotana doći na svoje – izložba oldtimera vratit će nas u neka stara vremena.

Advent na mrkate 2016, Foto Luigi Opatija, Grad Opatija, TZ grad

Opatija – Za najmlađe i one malo starije, opatijsko je kazalište za mlade pripremilo još jednu u nizu blagdanskih predstava. Susret s likovima iz mašte zakazuju za danas, 28. prosinca, pozornica je opatijski Mrkat, a vrijeme početka predstave je 10:30 sati.

– Četvrtak i petak rezerviran je za sve ljubitelje povijesti, kolekcionare, ljubitelje umjetnosti i starina (i za sve koji će to postati!). Na tržnici će se u četvrtak od 11, pa sve do 18 sati održati Sajam antikviteta, dok će dan kasnije svi ljubitelji oktanskih ljepotana doći na svoje – izložba oldtimera vratit će nas u neka stara vremena. Ispraćaj Stare i doček Nove godine, bit će šlag na torti ovogodišnjeg i više nego uspješnog Adventa na Mrkate. Zagrijavanje počinje u 22 sata uz nastup Maura Staraja i grupe La Banda, dok će Opatijce i sve njihove goste u Novu 2017. uvesti fenomenalni Neno Belan i njegovi Fiumensi, poručili su organizatori.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!