Advent na Mrkate: Velika fešta s Alenom Vitasovićem ispred tržnice uvod u “Ludi Badnjak u Opatiji”

Advent na Mrkate: Velika fešta s Alenom Vitasovićem ispred tržnice uvod u “Ludi Badnjak u Opatiji”

Arhiva: Advent na Mrkate

Na Badnjak, 24. prosinca, od 17 sati za sav promet zatvara se i Ulica maršala Tita ispred opatijske tržnice, sve kako bi Opatija neometano uživala u zabavi do ranih jutarnjih sati, istaknuo je Zoran Zdelar, ispred organizatora iz tvrtke OFC Agency.

Alen Vitasović

Opatija – Božić se sve više približava, još nas samo tjedan dana dijeli od tog mnogima najdražeg doba u čitavoj godini, a samim time se i zabavna događanja ispred opatijske tržnice u sklopu Adventa na Mrkate obogaćuju brojnim zanimljivim izvođačima i programima.

– U petak, 20. prosinca, od 19 sati započinje retro zabava uz DJ Vedrana i party Disco Fever na kojem ćete se moći zabaviti uz najbolje hrvatske i strane hitove u kojima smo uživali tijekom 80-ih i 90-ih godina. Disco Fever party neće moći spriječiti ni eventualno lošije vrijeme s obzirom na to da su na malom trgu ispred opatijske tržnice postavljena dva veća šatora. Idućeg dana na rasporedu je koncert koji je već samom svojom najavom prije više od mjesec dana izazvao iznimno veliku pažnju Opatijaca i stanovnika okolnih mjesta. U subotu, 21. prosinca, od 20 sati ispred opatijske tržnice možete se zabaviti na velikoj fešti uz jedinog i neponovljivog zabavljača Alena Vitasovića. Nema sumnje kako će on svojim brojnim bezvremenim hitovima dobro zagrijati svoje brojne fanove u koje spadaju ljudi zaista svih generacija. Prije i poslije nastupa Vitasovića i njegovog benda za zabavu će biti zadužen DJ Danko probranim hrvatskim i stranim hitovima. U slučaju kiše koncert se odgađa za idući dan, u nedjelju s početkom u 18 sati. Javnost će o toj eventualnoj promjeni biti obaviještena najkasnije tijekom petka putem medija i društvenih mreža, istaknuo je Zoran Zdelar, ispred organizatora iz tvrtke OFC Agency.

Luca Montecchi

Zabavnog programa ispred tržnice neće nedostajati ni u ponedjeljak, 23. prosinca. Već ujutro u 10 sati na pozornici će se naći članovi Kluba 60+ Opatija koji već dulje vrijeme uvježbavaju svoj prigodni repertoar božićnih pjesama, a neće zasigurno izostati ni neke svima znane domaće pjesme.

– Istog dana navečer od 19 sati zabava se nastavlja uz glazbeni nastup acoustic dua. Sve to zapravo je samo zagrijavanje za veliki zabavni program koji će u kontinuitetu trajati punih 18 sati u samom srcu Opatije. Manifestacija “Ludi Badnjak u Opatiji” donijet će feštu kakvu Opatija u tom razdoblju godine već dugo ne pamti, a pred opatijskom tržnicom tijekom dana i noći održavat će se vrlo bogati program koji će otvoriti u 9 sati gradonačelnikova zakuska uz podjelu 500 porcija bakalara na gulaš, fritule i vino, 10 sati počinje nastup klape Kastav, a od 13 sati na pozornicu će izaći Tamburaški sastav Crescendo. Trubački sastav Gypsy Universal Band Bulgaria sa svirkom kreće u 16 sati, nastup benda Xfinity predviđen je u 19 sati, a u 21:30 kreće ‘Luda noć opatijskih diskoteka uz light show’, a nastupaju DJ Miro Paušić / Luca Montecchi, DJ Vladimir Vengust Bowie i DJ Ervin Capo. Na Badnjak, 24. prosinca, od 17 sati za sav promet zatvara se i Ulica maršala Tita ispred opatijske tržnice, sve kako bi Opatija neometano uživala u zabavi do ranih jutarnjih sati, zaključio je Zoran Zdelar.

error: Content is protected !!