Advent s najljepšim pogledom – Novogodišnji koncert GD Spinčići večeras u dvorani, sutrašnji program u znaku jazza i bluesa @ Kastav

Ured Djeda Mraza otvoren je od 16 do 20 sati, a atraktivne instalacije Visualia festivala na raspolaganju su od 16 do 21 sat. U Galeriji sv. Trojica od 17 do 20 sati može se pogledati atraktivna izložba radova odgojiteljica Dječjeg vrtića Vladimir Nazor pod nazivom “Božić”.

Kastav – Blagdanski dan će i danas, 26. prosinca, ponuditi zanimljiv program i razne sadržaje, a posebno treba naglasiti koncert dua It Takes Two koji će se održati na Fortici s početkom u 14 sati te “Novogodišnji koncert GD Spinčići” koji će se održati u Školskoj sportskoj dvorani “Matija Katalinić” s početkom u 20 sati. U Adventskom parku Fortica od 11 do 22 sata posjetitelje očekuje i ugostiteljska ponuda kastavskih ugostitelja, od 16 do 20 sati bit će otvoren Ured Djeda Mraza, dok će Visualia instalacije biti na raspolaganju od 16 do 21 sat.

Jed Beckers group

Dan kasnije, 27. prosinca, organizatori iz Kastva vas pozivaju na “Advent s najljepšim pogledom” na kojem sve posjetitelje od 16 do 22 sata čeka ugostiteljska ponuda u Adventskom parku Fortica u kojem će od 18 sati svoj zajednički koncert održati Spart Jazz Quintet, Zvjezdan Ružić i Jed Becker’s Group kojima će se pridružiti i polaznici glazbene radionice Udruge Tororo koja će se održati s početkom u 14 sati. Ured Djeda Mraza otvoren je od 16 do 20 sati, a atraktivne instalacije Visualia festivala na raspolaganju su od 16 do 21 sat. U Galeriji sv. Trojica od 17 do 20 sati može se pogledati atraktivna izložba radova odgojiteljica Dječjeg vrtića Vladimir Nazor pod nazivom “Božić”.