Advent u Kastvu ima izmjenu u programu: Jonathan umjesto u petak nastupaju u ponedjeljak

Prvi od programa koji je dobio novi termin je dugo očekivani koncert izvrsnog banda Jonathan koji je bio zakazan za petak 20. prosinca, no zbog izuzetno loše vremenske prognoze za petak, koncert je dobio novi termin te će tako Jonathan na Fortici nastupiti u ponedjeljak 23. prosinca s početkom u 20 sati.

Kastav – Kišni dani nižu se jedan za drugim i stvaraju poteškoće organizatorima brojnih adventskih događanja. Tako je i u Kastvu pa se domaćini prilagođavaju situaciji i preslaguju program koliko je to moguće zbog brojnih obaveza izvođača u blagdansko vrijeme.

Prvi od programa koji je dobio novi termin je dugo očekivani koncert izvrsnog banda Jonathan koji je bio zakazan za petak 20. prosinca, no zbog izuzetno loše vremenske prognoze za petak, koncert je dobio novi termin te će tako Jonathan na Fortici nastupiti u ponedjeljak 23. prosinca s početkom u 20 sati. Ulaz je slobodan.

Isto tako, Doček Djeda Mraza planiran za nedjelju 22. prosinca “seli se” na 29. prosinca te će se tada dočekati i ispratiti najdražeg djedicu i to na Crekvini s početkom u 15 sati.

– Svi ostali programi će se zasad održati prema najavljenom rasporedu, ukoliko to vrijeme dozvoli. Prema prognozama napokon stižu sunčani dani te je za vjerovati da će i Advent Kastav disati punim plućima, javili su iz Kastva.