Advent u Kastvu nastavlja se koncertima bandova Whiteheads, Mind Spot, Techno Vikings i PachaMama Street Connection

Advent u Kastvu nastavlja se koncertima bandova Whiteheads, Mind Spot, Techno Vikings i PachaMama Street Connection

Techno Vikings

U nedjelju, u 17 sati na Lokvini kreće programa ispraćaja najdražeg gosta – Djeda Mraza, kojeg će iz njegovog ureda ispratiti Baka Mraz. Nakon zajedničkog fotografiranja Djeda i Bake s djecom, povorka će krenuti prema Žudiki gdje će Djed djeci ispričati priču za doviđenja, a nakon toga će spektakularno krenuti za Sjeverni pol.

Kastav – Adventski program u gradiću na brege nastavlja se danas, 28. prosinca, rock koncertom popularnog rock’n’roll banda Whiteheads u Adventskom parku Fortica s početkom u 18 sati. Od 16 do 20 sati u Uredu Djeda Mraza najmlađi mogu uživati u Cicibanovoj kreativnoj radionici, crtati i fotografirati se, a za sve generacije su tu i Visualia instalacije na Žudiki, Lokvini i Pod Ložun od 16 do 21 sat. U Galeriji sv. Trojica od 17 do 20 sati može se pogledati atraktivna izložba radova odgojiteljica Dječjeg vrtića Vladimir Nazor pod nazivom “Božić”. U Adventskom parku Fortica od 16 do 22 sata posjetitelje očekuje i ugostiteljska ponuda kastavskih ugostitelja.

U subotu, 29. prosinca, danas od 14 do 22 sata posjetitelje čeka ugostiteljska ponuda u Adventskom parku Fortica, a u 17 sati počinje koncert kvarteta Mind Spot. Ured Djeda Mraza otvoren je od 16 do 20 sati, a atraktivne instalacije Visualia festivala na raspolaganju su od 16 do 21 sat. U Galeriji sv. Trojica od 10 do 13 i od 17 do 20 sati može se pogledati atraktivna izložba radova odgojiteljica Dječjeg vrtića Vladimir Nazor pod nazivom “Božić”.

Nedjeljni adventski program u Kastvu itekako bogat, a najmlađe će svakako najviše razveseliti ispraćaj Djeda Mraza, jedinstveni događaj koji samo Kastav ima. U 17 sati na Lokvini kreće programa ispraćaja najdražeg gosta – Djeda Mraza, kojeg će iz njegovog ureda ispratiti Baka Mraz. Nakon zajedničkog fotografiranja Djeda i Bake s djecom, povorka će krenuti prema Žudiki gdje će Djed djeci ispričati priču za doviđenja, a nakon toga će spektakularno krenuti za Sjeverni pol. U Adventskom parku Fortica, s početkom u 18 sati, održat će se oproštajni adventski party uz popularne bandove Techno Vikings i PachaMama Street Connection. Napomenimo kako su atraktivne instalacije Visualia festivala još danas na raspolaganju su od 16 do 21 sat. U Galeriji sv. Trojica od 10:30 do 13:00 i od 17 do 20 sati može se pogledati atraktivna izložba radova odgojiteljica Dječjeg vrtića Vladimir Nazor pod nazivom “Božić”, dok ugostitelji svoju ponudu nude od 14 do 22 sata u Adventskom parku Fortica.

error: Content is protected !!