Afterparty premijere baleta “Sex” – Mističan svijet požude kreativnog dvojca Zigman/Brnelić

zigman_brnelic_sex_2015 (3)

Afterparty premijere baleta “Sex” pod nazivom “SexyBack” ponudit će posjetiteljima modno-plesni performans kojeg potpisuju koreografkinja Ivona Brnelić i modni dizajner Juraj Zigman.

Rijeka – Nakon niz uspješnih suradnji Ivona Brnelić I Juraj Zigman ponovno zajedno u modno-plesnom performansu “SexyBack” koji će se ovog petka, 16. listopada održati u novootvorenom lounge baru Teatro, s početkom u 22 sata.

zigman_brnelic_sex_2015 (2)

Novo otvoreni lounge bar Teatro, koji se nalazi uz HNK Ivana pl. Zajca (Verdieva 3), ovog petka biti će mjesto prave erotične poslastice. Afterparty premijere baleta “Sex” pod nazivom “SexyBack” ponudit će posjetiteljima modno-plesni performans kojeg potpisuju koreografkinja Ivona Brnelić i modni dizajner Juraj Zigman.

Poznato je kako ovaj kreativni dvojac u svom djelovanju pomiče granice i donosi svježu viziju, pa tako od performansa “SexyBack” možemo očekivati zavirivanje u tajanstveni mističan svijet naših požuda. Svijet je to bez pravila, intrigantan, moderan i pun upečatljivih doživljaja. Ivona Brnelić I Juraj Zigman već su surađivali te Riječanima dvije godine za redom, u sklopu “Riječkih ljetnih noći”, ponudili jedinstveni modni spektakl SAB FASHION. Bio je to spoj mode, teatra, plesa i glazbe, a upravo je to spoj koji možemo očekivati ovog petka od 22 sata u predivnom ambijentu lounge bara Teatro.

zigman_brnelic_sex_2015 (1)

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!