Putnička agencija Matulji Tours – sve za vaše putovanje iz snova

Liburnija.net: Osoblje agencije Matulji tours

Liburnija.net: Osoblje agencije Matulji tours

– Kroz dugogodišnje iskustvo rada sa klijentelom, svoju ponudu smo doveli na zapaženu razinu, koju obilježavaju samo vrhunski ponuđači i destinacije koje možemo s povjerenjem preporučiti. Zbog toga možemo reći da putnička agencija Matulji tours radi samo s provjerenim i kvalitetnim poslovnim partnerima te nudi putovanja po vašim željama bilo da se radi o destinaciji, smještaju ili pak cijeni, kazala nam je Ivona Ribarić iz agencije Matulji tours.

Matulji – S idejom i željom da domaćoj i stranoj klijenteli, na jednom mjestu ponudi raznovrsne turističke usluge, 1997. godine osnovana je putnička agencija ”Matulji tours“, koja se nalazi u samom centru Matulja, na adresi Trg M. Tita 3.

matulji_tours (1)

– U navodima mnogih, agencija je od tada razvila svoju jedinstvenu i prepoznatljivu kvalitetu koju danas smatramo rezultatom napornog i ustrajnog rada djelatnika kroz dugi niz godina. Pozicija agencije koja je prema našem mišljenju neiskorišteni rudnik novih i još neotkrivenih cesta i putova, omogućila nam je da kroz određeno vrijeme na razne načine promoviramo, a time ujedno i unapređujemo turizam našeg kraja, za mnoge posjetitelje, po mnogočemu zanimljivog područja. U tom duhu, tijekom našeg dosadašnjeg djelovanja, cijelo se vrijeme bavimo turizmom, pohađamo edukacije, kongrese i seminare i putujemo na odredišta koja preporučujemo, kako bi svojim klijentima pružili kompetentan savjet glede odabira savršenog godišnjeg odmora, vikend aranžmana ili jednodnevnog izleta, ljeti ili zimi, autobusom ili zrakoplovom, kazala nam je Ivona Ribarić iz agencije Matulji tours.

matulji_tours (2)

– Kroz dugogodišnje iskustvo rada sa klijentelom, svoju ponudu smo doveli na zapaženu razinu, koju obilježavaju samo vrhunski ponuđači i destinacije koje možemo s povjerenjem preporučiti. Zbog toga možemo reći da putnička agencija Matulji tours radi samo s provjerenim i kvalitetnim poslovnim partnerima te nudi putovanja po vašim željama bilo da se radi o destinaciji, smještaju ili pak cijeni. Bez obzira radi li se o pravnoj ili fizičkoj osobi, nalazimo smještaj u hotelima, apartmanima i privatnim kućama po cijelom svijetu za vaše ljetne i zimske odmore, organiziramo grupna i individualna europska i daleka putovanja, jednodnevne izlete, wellness programe, tematska putovanja, tečajeve stranih jezika, prodaju autobusnih i zrakoplovnih karata po najpovoljnijim cijenama, pružamo usluge mjenjačnice, fotokopiranja i printanja te izdajemo ribolovne dozvole, istaknula je Ivona.

Uz ovako poduzetnu, mladu i uvijek svježu ekipu, ono što je najbitnije, nude prije svega fleksibilnost i brzu učinkovitost. U pravilu na upit odgovaraju u roku 24 sata.

– Bogatstvo naše ponude i mnoštvo informacija koje pružamo, očekuju vas svakim danom u centru Matulja, nasuprot pošte. Upoznajte naš pouzdani team i dopustite da vam predstavimo svijet kroz putovanja, dodala je Ivona.

Radno vrijeme agencije je od ponedjeljka do petka od 08. do 19 sati, subotom od 08 do 13 sati, a nedjeljom od 08.30 do 13 sati. Sve dodatne informacije možete saznati na broj telefona 275-055 ili klikom na njihove Internet stranice.

Putnička agencija ''Matulji tours“ nalazi se na adresi Trg M. Tita 3

Putnička agencija ”Matulji tours“ nalazi se na adresi Trg M. Tita 3

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!