AK Opatija motorsport: Petra i Tomas Hrvatin jedini predstavnici Hrvatske na Lavanttalu

Rally posada Hrvatin

Rally posada Hrvatin

Nakon vrhunskog rezultata ostvarenog na Rebenlandu, Hrvatini ponovo jure austrijskim stazama.

Veprinac – U austrijskom gradiću Wolfsberg, ovog vikenda, održat će se Lavanttal Rally koji se boduje za austrijsko i slovensko prvenstvo – Mitropa rally kup. Lista prijava je zaista impresivna – 124 posade iz 10 zemalja, a sa startnim brojem 27 boje AK Opatija motorsporta u svom Renault Cliu branit će Tomas Hrvatin i Petra Perčić-Hrvatin. Posada Prodan / Draženović, zbog privatnih razloga propustit će ovo natjecanje.

– Očekuje nas pravi spektakl. Krećemo opušteni i nadamo se da ćemo završiti rally, a bit će odlično ako se pritom uspijemo približiti rezultatu iz Rebenlanda. – rekao je Tomas Hrvatin.

Ceremonijalni start rallyja započinje u petak u 15 sati, nakon čega slijede četiri brzinska ispita dok se u subotu vozi preostalih osam brzinaca. Duljina rallyja je 385 km od čega na brzinske ispite otpada čak 176 km. Uske i zavojite ceste po brežuljcima Koruške neće biti lak zadatak za vozače, ali zato su tu njihovi vjerni navijači – neki uz stazu, a drugi uz Live rezultate. Hrvatini, sretno!!

Martina Puž / PodUčkun.net

error: Content is protected !!