Akcija darivanja krvi @ Ika

Crveni križ Opatija

Crveni križ Opatija

Ika – U utorak, 10. studenog, od 9 do 13:30 sati, na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Iki održat će se akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Akcija se održava u organizaciji gradskog društva Crvenog križa Opatija. Ovim putem vas pozivamo da se odazovete u što većem broju, a tekst u nastavku vas možda potakne da i vi budete jedan od darivatelja.
Stotinjak dobrovoljnih darivatelja krvi primilo je u subotu u hotelu ”Residenz” jubilarna priznanja za svoje dugogodišnje nesebično darivanje krvi. Dobitnik priznanja za 150 dobrovoljnih darivanja krvi je Juraj Buneta. Plakete za više od 125 darivanja dobili su: Borivoj Bukva, Stjepan Jerčić, Mijo Divić, Đuro Ciganović, Nino Hica, Eduard Obrč i Marino Paliska. S više od 100 dobrovoljnih darivanja mogu se pohvaliti i Ibrahim Aljić, Ahmet Arnautović, Dušan Čanak, Milan Đipalo, Đorđe Jurin, Arsen Manjgotić, Mićo Suzić, Predrag Pađen, Pero Šteković, Velimir Perišić, Miralem Tokić, Ivan Višak te Ivan Vlaše.
Među ženama priznanja su dodijeljena Mari Dokić, Vesni Linardić i Nataši Marijić za 55 puta darovanu krv, dok su priznanja za 35 dosadašnjih darivanja zaslužile Milosava Mišić, Marijana Modrić, Ankica Špalj, Jovanka Tomić te Chiara Veranić.
Nikola Cvjetović

error: Content is protected !!