Akcija, dokumentarci, priče za djecu i humanitarni koncert @ Foaje

Tjedan ispunjen filmovima nedavno je započeo na Ljetnoj pozornici, a u sklopu Foajea imat ćemo prilike pogledati nekoliko kvalitetnih europskih i hrvatskih, te holivudskih filmova, uz prigodni ”glazbeni intermezzo”.

Opatija – Nakon jučerašnje projekcije talijanske melodrame ”Godine ljubavi” Giovannija Veronesija s Robertom De Nirom i Monicom Belluci u glavnim ulogama, filmski program danas, u srijedu, 15. kolovoza nastavlja se u 21 sat projekcijom američke SF avanture ”Čudesni Spiderman” redatelja Marka Webba u kojoj je čovjeka-pauka utjelovio Andrew Garfield, a njegovu djevojku Emma Stone.

U četvrtak, 16. kolovoza u 21 sat nastavlja se ciklus dokumentarnog filma ”Ususret 10. Liburnia Film Festivalu” pa će se u 21 sat projicirati danski dokumentarac ”Ambasador” Madsa Brüggera uz slobodan ulaz.

U petak i subotu od filma ćemo se moći odmoriti uz malo glazbe. Tako u petak, 17. kolovoza u 21 sat započinje glazbeni program nazvan ”Omladinska zabavna akcija – od logorskih vatri do magnetnih vrpci”, a DJ će prisutne zabavljati najvećim hitovima s ovih prostora. Ulaz je slobodan. Dan kasnije, također u 21 sat, na maloj će se sceni Ljetne pozornice održati humanitarni koncert ”Pružimo ruke za ljubav” u organizaciji Udruge osoba s invaliditetom grada Opatije. Između ostalih će nastupiti: Mirjana Bobuš, Karin Kuljanić, Voljen Grbac i Vivien Galletta, Duško Jeličić – Dule i Antonio Krištofić, Jozefina & Trio Rio, lidija Percan, Martina Majerle…

U nedjelju, 19. kolovoza od 21 sat se prikazuje domaći dječji pustolovni film ”Koko i duhovi” redatelja Daniela Kušana, a dan kasnije u isto vrijeme na rasporedu je britanski horor ”Žena u crnom” Jamesa Watkinsa u kojoj glavnu ulogu ima Daniel Radcliffe koji se proslavio igrajući naslovnu ulogu u serijalu o mladom čarobnjaku Harryju Potteru.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!