Akcija “Smoothie za Opatijce” sutra na Mrkatu

Opatijci će moći kušati ukusne i zdrave napitke stvorene smoothie biciklom – posebno dizajniranom biciklom uz pomoću koje se pedaliranjem stvara električna energija.

Opatija – Gradsko društvo Crvenog križa Opatija, Udruga Žmergo i Udruga Kulturni front u petak, 27. listopada, od 9 do 12 sati ispred opatijskog Mrkata organizirat će akciju “Smoothie za Opatijce” tijekom koje će Opatijci moći kušati ukusne i zdrave napitke stvorene smoothie biciklom – posebno dizajniranom biciklom uz pomoću koje se pedaliranjem stvara električna energija. Također, građani će moći sudjelovati u radionici i edukaciji o odvajanju otpada.

Ova akcija namijenjena je prvenstveno osobama starije dobi i provodi se u sklopu projekta Liburnijski kolaž financiranog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u cilju aktivacije i uključivanja osoba starije dobi s područja Opatije i okolice u društveni život zajednice.

Organizatori akcije pozivaju sve zainteresirane, pogotovo starije građane, da im se pridruže na Mrkatu te da u ugodnom i edukativnom okruženju zajedno provedu, nadamo se sunčano i toplo prijepodne.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!