Akcije @ Lunjo i maza

lunjo_maza…udruzi možete pomoći i kupnjom kalendara, a više saznajte na ovom linku
…sva aktivnosti Društva za dobrobit životinja ‘Lunjo i Maza’ možete pratiti na ovom linku

Lovran – Liburnijsko društvo za dobrobit životinja ‘Lunjo i Maza’ u potrazi je za volonterima koji bi aktivno pomogli u prihvatilištu, smještenom u Lovranu, u kojem bi bili angažirani nekoliko sati tjedno. Već ove subote, 5. veljače, s početkom u 12 sati organiziraju čišćenje azila, pa ovim putem pozivaju sve zainteresirane da dođu pomoći u čišćenju.
– Kao što neki od vas znaju, ljetos nas je pogodio gadan virus i puno mačića je uginulo. Ovim čišćenjem cijeloga azila, što bolje, ćemo pokušati svesti rizik zaraze na minimum. Molimo vas da nam se svakako pridružite, u što većem broju. Čišćenje će zasigurno trajati cijelo popodne, tako da nam se možete pridružiti i kasnije, poručili su aktivisti iz azila.
Osim toga, Društvu su potrebni i volonteri koji bi pomagali u akcijama napuštenih životinja ili akcijama kastracije mačaka, te oni koji bi privremeno pričuvali životinje do njihova udomljavanja. Za sve navedene akcije možete se javiti na slijedeću e-mail adresu – lunjoimaza@gmail.com.
Udruga Društvo za dobrobit životinja ”Lunjo i maza” osnovana je 1998. godine kao ogranak društva za dobrobit životinja Rijeka, a od 18.02.1999. godine djeluje kao samostalna udruga sa sjedištem u Lovran. Surađuju sa svim udrugama na nivou Republike Hrvatske kao i s udrugama izvan granica zemlje, a sa njemačkim društvom ”Glas životinja” iz Nurnberga i ”SOS” udrugom iz Sarajeva uspostavljena je suradnja na jednoj višoj razini.
Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Vezane vijesti:
U prodaji kalendar ‘Lunjo i Maza’
Lunjo i Maza trebaju vašu pomoć
___________________________________________________________________________________________
Liburnija.net; Vaše online novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

error: Content is protected !!