Akcijom ‘Zajedno za jedno’ prikupljaju se sredstva za pomoć Opatijki čiji je stan nestao u požaru @ Opatija

To događanje, koje će se održati u sportskoj dvorani Marino Cvetković u subou, 9. ožujka od 10 do 16 sati, organizirano je kako bi se pomoglo Aleksandri Radetić čiji je stan nesretnim slučajem 21. veljače uništen u požaru te u njemu više ne postoje uvjeti za stanovanje.

Opatija – Budi vas alarm. Ustajete, spremate se za posao, kao i svaki drugi dan. Taj dan na poslu primite poziv da vam stan gori. Taman pred kraj smjene, kad jedva čekate ići doma, samo što je ovaj put drugačije – bojite se onoga što će vas dočekati. Uvijek mislimo da se takve stvari događaju daleko od nas, ali događaju se tu, našim prijateljima, našoj obitelji, opis je tragične situacije koja je iznjedrila jednu plemenitu inicijativu, objavljen na Facebook stranicama događaja „Zajedno za jedno“.

To događanje, koje će se održati u sportskoj dvorani Marino Cvetković u subou, 9. ožujka od 10 do 16 sati, organizirano je kako bi se pomoglo Aleksandri Radetić čiji je stan nesretnim slučajem 21. veljače uništen u požaru te u njemu više ne postoje uvjeti za stanovanje.

– Potrebno je postaviti novu unutarnju i vanjsku stolariju, električne instalacije, učiniti kompletnu restauraciju zidova, podova te pribaviti sav namještaj. Pripremili smo raznolik program kako bismo svima omogućili jedan zabavan dan te kako bismo uz vašu nesebičnu pomoć Aleksandri omogućili povratak u njezin dom. Dođite, povedite svoju djecu, prijatelje, roditelje, none i noniće, dobro se zabavite i pritom učinite dobro djelo, kazali su organizatori.

Program će započeti predstavom za djecu koju će održati Karmelino Klaunica, odgajateljice Dječjeg vrtića Opatija Edina Nestorović i Marta Sušanj pobrinut će se za Face painting, a Učenici Ugostiteljske škole Opatija održat će radionicu izrade nakita za djecu, a izrađeni nakit sudionici će moći zadržati.

– Nakon uvodnog dijela, instruktorice će raznolike treninge na kojima ćete imati priliku potrošiti kalorije izvrsno se zabavljajući! Moći ćete vježbati, isprobati različite plesove te vidjeti dječje nastupe, kazali su organizatori.

Tako će Katia Mello Mikulić održati Salsation trening, Meilta Doričić trening zumbe, kao i Irena Kordan, a Morena Scotti Andrić predstavit će MamaBeba ples. Branka Galjanić održat će BodyShape trening, a Romina Muškardin Body Harmony Dance, dok će Ivona Čuturić voditi Hip Hop trening za djecu.

– Nadalje, osim različitih treninga, planirana je i prodaja proizvoda doniranih od strane različitih firmi (kiflice, torte, kolači, fritule), kao i prodaja knjiga u našem malom antikvarijatu. Ukoliko želite donirati svoje knjigu na prodaju ili radite u firmi koja je voljna donirati proizvode, javite se! Svaka donacija, bilo koje vrste, dobrodošla je i unaprijed Vam se od srca zahvaljujemo na sudjelovanju u ovoj humanitarnoj akciji. Novac ćete moći donirati na sam dan događaja ili uplatom na račun, najavile su organizatorice, dodavši kako će uskoro dati detaljnije informacije.

 

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net