”Aktivni u zajednici” – Radionica o društvenom kapitalu, razradi projektnih ideja te predstavljanje prijavljenih potreba ovog utorka @ Galerija Laurus

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u suradnji Općinom Lovran organizira radionicu o društvenom kapitalu, razradi projektnih ideja te predstavljanje prijavljenih potreba u okviru programa ”Aktivni u zajednici”.

Lovran – Predstavljanje prijavljenih potreba u okviru programa ”Aktivni u zajednici” i radionicu o društvenom kapitalu i razradi projektnih ideja održat će se ovog utorka, 5. lipnja, s početkom u 17 sati u Galeriji Laurus.

– Radi organizacije radionice molimo da građani svoj dolazak potvrde do 04.06.2018. godine na adresu e-pošte: zaklada@civilnodrustvo-istra.hr. Više o programu možete pronaći na web stranici Zaklade www.civilnodrustvo-istra.hr u dijelu Suradnja/Aktivni u zajednici. Program se provodi u sklopu Programske suradnje i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva na području Istarske, Primorsko-goranske, Karlovačke, Sisačko-moslavačke i Krapinsko-zagorske županije, poručili su organizatori.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!