Akustika na Ljetnoj – Sara Renar, Onli-tu i Elephant & The Moon @ Opatija

Elephant & The Moon

Elephant & The Moon

Ovo specijalno gostujuće izdanje Akustike na Ljetnoj pozornici Opatije započet će u 21.30 sati, a ulaz je slobodan.

Opatija – Koncertna događanja na Ljetnoj pozornici izmjenjuju se ubrzanim tempom, a ove subote dolazi zanimljivo gostovanje Akustike na Ljetnoj pozornici Opatije u sklopu kojeg će nastupiti Sara Renar, Onli-Tu te Elephant & The Moon.

Sara Renar

Sara Renar

– Nakon što je u Rijeci i Zagrebu u lipnju privedena kraju još jedna sezona Akustike – programa akustičnih svirki te nakon što su odabrani izvođači Akustika@Terraneo pozornice, ljetno akusticiranje se nastavlja posebnim izdanjem – gostovanjm u jednoj od naših najstarijih turističkih destinacija – Opatiji bajnoj! Upravo tamo ćemo 27. srpnja smjestiti specijalno ljetno izdanje Akustike, te na opatijskoj Ljetnoj pozornici akusticirati uz dobro nam poznate mlade nade domaće autorske scene, kazali su organizatori.

Kroz akustičnu svirku publici će se predstaviti dva zagrebačka imena – kantautor Petar Vranić, koji nastupa pod slikovitim imenom Elephant And The Moon, kao i mlada kantautorica Sara Renar, koja je nedavno predstavila hvaljeni album prvijenac ”Djeca”, a iz susjedne Rijeke pridružit će se i dinamični duo Onli-tu, koji su ove godine obilježili jubilarnu ”desetku” postojanja.

Ovo specijalno gostujuće izdanje Akustike na Ljetnoj pozornici Opatije započet će u 21.30 sati, a ulaz je slobodan.

Onli-tu

Onli-tu

Ivan Mellor / Liburnija.net