Alan Sanković: Potezi Emila Gržina su potezi očajnika @ Lovran

Alan Sanković i Branislav  Petković @ Lovran

Alan Sanković i Branislav Petković @ Lovran

85% birača u Lovranu u prvom krugu nije glasalo za Emila Gržina te su pokazali što misle o njihovoj politici. Ovim putem pozivamo sve koji misle da Lovran treba i može bolje da izađu i nedjelju 2. lipnja na izbore te da zaokruže br. 2, istaknuli su Sanković i Petković.

Lovran – Zahvaljujem na velikoj potpori koju su nam građani dali u prvom krugu izbora, sve ćemo učiniti da opravdamo to povjerenje. Također, vezano uz prozivke druge strane – ne znam da li je sramotnije da čovjek od gotovo 70 godina pri svakom pojavljivanju otvoreno laže u novinama samo kako bi pokušao spasiti načelničku fotelju, ili njegove izjave o planovima koje iz izbora u izbore iznova nudi, a nema ni ideje kako to realizirati. Može se on 100 puta slikat pred par zasađenih sadnica cvijeća, ali ako je mu je to domet bolje da se sam makne, kazao je Alan Sanković.

– Općinski stanovi nisu izgrađeni i novci su izgubljeni isključivo radi njegove inercije i nesposobnosti da ishoduje dozvole i započne gradnju. Njihova ”sposobnost“ se najbolje pokazuje u činjenici da im je samo za krpanje jedne rupe na mulu bilo potrebno gotovo 300.000,00 kn, a svaki projekt kojega su dosad ‘odokativno’ procijenili ispada skoro četiri puta skuplji od predviđenog istaknuo je Branislav Petković te istaknuo da se cijelo vrijeme priča o bogatstvu i razvijenosti Općine Lovran.

Načelnički tim

Načelnički tim

– Kakva je to bogata općina u kojoj je kubik vode najskuplji na Liburniji, kakva je to bogata općina koja ima najnižu potporu za novorođenčad, gdje se ne mogu u osam godina izgraditi dječja igrališta i gdje postoji skup komunalni doprinos bez popusta za domaće stanovništvo, napomenuo je Petković.

– Lovran ima svoje nekretnine,poslovne prostore i terene – samo njih će biti potrebno svih rasprodati da bi se ostvarilo sve ono što je ovaj dvojac kao i do sad obećavao napraviti u jednom mandatu. Za razliku od njihovog naš program pretpostavlja odgovorno upravljanje imovinom bez rasprodaje ,a ne kockanje i hazard kakav smo proživjeli sa Credo bankom. Ironično je da se Gržin pokušava prikazati kao financijski mag i veliki stručnjak dok mu je firma u postupku predstečajne nagodbe, a općinski je proračun ostavio s 4 milijuna kuna minusa. Jedini kontinuitet kojeg nudi ”dvojac bez kormilara“ Gržin-Korošak je kontinuitet nerada i promašenih investicija i mislim da to nikome u Lovranu ne treba. Program našeg načelničkog tima, s druge strane je jasan i provediv, a svodi se na jednostavno pravilo – uloži u poduzetništvo , osiguraj zaposlenost, gospodarski rast i stabilne prihode. Samo na taj način se mogu stvoriti uvjeti za razvoj, zaključuje Sanković.

– Moramo poručiti svim biračima da mi nemamo ništa za izgubiti na ovim izborima. Obojica radimo, imamo svoje karijere, a ja i svoju privatnu firmu. Mi nismo ”gladni vlasti” za razliku od naših protukandidata i ne moramo pričati bajke da bi došli na vlast, poručuje Petković te napominje da 85% birača u Lovranu u prvom krugu nije glasalo za Emila Gržina s čime su pokazali što misle o njihovoj politici.

– Ovim putem pozivamo sve koji misle da Lovran treba i može bolje da izađu i nedjelju 2.6.2013. godine na izbore te da zaokruže br. 2., istaknuo je Petković.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!