Aleksandra Jurdana snimila najlješu fotografiju vjenčanja @ Kastav

...ilustracija...


Na izložbi u Kastvu predstavljene su najljepše fotografije vjenčanja održanih u ovom gradiću, a žiri je najboljom među njima proglasio onu Aleksandre Jurdane.
Kastav – Aleksandra Jurdana nagrađena je za najbolji rad na nedavno otvorenoj izložbi najljepših fotografija vjenčanja (https://poduckun.net/izlozba-najljepsih-fotografija-vjencanja-kastav/), postavljenoj u galeriji crkvice sv. Trojice. Odluku o najljepšoj fotografiji donio je žiri u kojem su sudjelovali Branko Jani Kukurin, Tamara Mataija i vlč. Frano Jurčević, a u obrazloženju odluke navodi se kako je fotografija Aleksandre Jurdane odabrana zbog toga što je snimljena u ”snježnim uvjetima”.
– Budući da su fotografi česti i dragi gosti našega Grada u čijim starinskim, živopisnim ambijentima snimaju vjenčane parove i te fotografije izlažu u izlozima svojih radnji, odlučili smo pozvati ih, kao profesionalne fotografe, da povodom Valentinova sudjeluju s jednom ili dvije svoje fotografije snimljene u Kastvu. Najbolji rad nagrađen je diplomom i samostalnom izložbom u istom prostoru, koji je ujedno i službeni galerijski prostor Republike Hrvatske, poručili su organizatori.
Izložbu je moguće razgledati svakoga dana od 17 do 20 sati, zaključno s nedjeljom, 19. veljače.
Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!