AM-LIST-PGS: Sve što smo obećali planiramo i ostvariti @ Lovran

am_pgs_list_lovran_z (2)

Smatramo da smo se dosadašnjim radom profilirali kao jedina prava alternativa dosadašnjoj vlasti i pozivamo birače da daju svoj glas listi za vijeće br. 1 te kandidatu za načelnika br.4, istaknuli su članovi koalicije AM-LIST-PGS.

Lovran – Za razliku od drugih, u ovoj kampanji pokušali smo ukazati na probleme i moguća rješenja u općini – kao što smo radili i sve ove godine. Ne obećajemo brda i doline – ali sve što smo obećali planiramo i ostvariti. Na samom programu radilo se mjesecima, uključeno je mnogo ljudi te imamo plan kako ga provesti, a pozivamo sugrađane još jednom da se upoznaju s njim putem naše web stanice www.lovranlovran.com, ističu članovi koalicije AM-LIST-PGS.

am_pgs_list_lovran_z (1)

– Programom koji se bazira na već isprobanim i uspješnim modelima koji se primjenjuju i u nekim drugim jedinicama lokalne samouprave trudili smo se pokrili sve bitne segmente djelovanja općine od socijale, gospodarstva, turizma do transparentnosti i odgovornog upravljanja Smatramo da smo se dosadašnjim radom profilirali kao jedina prava alternativa dosadašnjoj vlasti i pozivamo birače da daju svoj glas listi za vijeće br. 1 te kandidatu za načelnika br.4. Dosta nam je onih koji u politiku ulaze radi vlastitog materijalnog interesa ili zadovoljenja svog ega. Dosta je obmana, dosta je projekata koji se neprestano iz izbora u izbore provlače, uvijek iste priče istih ljudi. Trebamo se svi okrenuti ljudima – svojim sugrađanima te zajedno možemo mijenjati stvari na bolje. Kao primjer nove politike ističemo postupak našeg člana liste – Edvarda Primožića koji je tridesetak tisuća kuna, sav novac svoje dosadašnje nezavisne liste umjesto u fažol i pučku veselicu – donirao lovranskim udrugama, kazao nam je kandidat za načelnika Alan Sanković.

– Želio bih se osvrnuti na prozivku Emila Gržina kako je Akcija Mladih protiv izgradnje dvorane. Akcija mladih je protiv povećavanja načelničke plaće, protiv rasprodaje sve imovine bez plana i ideje, protiv namještanja natječaja, protiv lagodnog života na leđima drugih, protiv mazanja očiju birača lažnim obećanjima, ali nije i nikada neće biti protiv izgradnje sportske dvorane – no od Gržina nisam ni očekivao da će govoriti istinu, ali sam ipak iznenađen da nakon svega ima obraza pojaviti se u javnosti, istaknuo je Bojan Simonič.

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net