Anjan Saha dolazi u Rijeku

anjan saha

Anjan Saha vrhunski je glazbenik koji sitar svira više od 30 godina, a poznat je i priznat diljem svijeta kao glazbenik, učitelj i autor stipendiran od same države, a svojim je djelovanjem postao priznati ambasador indijske kulture.

Rijeka – Jedan od najpoznatijih glazbenika indijske klasične glazbe Anjan Saha, nakon brojnih nastupa diljem svijeta, napokon dolazi u Hrvatsku te će u srijedu 1. veljače održati koncert u Rijeci. Bit će to posebno glazbeno iskustvo koje domaćin organizira pod visokim pokroviteljstvom Veleposlanstva Republike Indije, a koncert će se održati u riječkoj Dvorani kulture “Joga u svakodnevnom životu” s početkom u 20 sati. Ulaz je slobodan.

Anjan Saha vrhunski je glazbenik koji sitar svira više od 30 godina, a poznat je i priznat diljem svijeta kao glazbenik, učitelj i autor stipendiran od same države, a svojim je djelovanjem postao priznati ambasador indijske kulture. U Rijeci će nastupiti uz pratnju Subrata Manna, jednog od najpoznatijih indijskih perkusionista, a Sahu će Manna pratiti svirajući prepoznatljiv indijski udaraljkaški instrument – tablu. Saha i Manna će tako po prvi put predstaviti atraktivan program u Hrvatskoj, a pred riječkom publikom je zasigurno vrhunski glazbeni događaj.

N. C / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net