Anketom o opatijskom turizmu i razvoju grada HNS-ovci ispitali stavove i mišljenja građana @ Opatija

hns_anketa_alkier_kruzic_boras_mandic_01

Rezultati ovog druženja s građanima uz razgovor i razmjenu mišljenja, bit će objedinjeni i predstavljeni krajem tjedna.

Opatija – Razvoj Opatije i opatijskog turizma bila je glavna tema sveobuhvatne ankete koju su vodeći ljudi opatijske podružnice Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati proteklog vikenda proveli na mrkatu.

– Hrvatska narodna stranka jedina je opatijska politička opcija koja kontinuirano i javno potiče savjetovanje i uključenost građana kroz sudjelovanje u izradi javnih politika, uvažavajući njihovo mišljenje, uključujući razvojne potrebe u smjernice stranačkog programa. Već dugi niz godina provodimo ankete među građanima čija su mišljenja i potrebe izvrsna podloga HNS-ovim vijećnicima u donošenju odluka na sjednicama opatijskog gradskog vijeća – ističe Vedran Kružić, ispred opatijskog HNS-a, dodavši kako u društvu žele biti prepoznati ”kao stranka koja promišlja i djeluje na podizanju kvalitete života i standarda stanovnika Opatije, ne želeći se baviti ideologijama,prošlošću i podjelama već razvijajući gradove i općine u kojima djelujemo”.

Rezultati ovog druženja s građanima uz razgovor i razmjenu mišljenja, bit će objedinjeni i predstavljeni krajem tjedna.

– Turizam je najvažnija gospodarska aktivnost Opatije i resurs ogromnih multiplikacijskih potencijala. HNS iz godine u godinu traži, kroz provođenje ankete o razvoju opatijskog turizma, potvrdu i odgovore koji će nam pomoći da u suradnji s ostalim dionicima značajnije otisnemo brend i potencijale Opatije na regionalnoj turističkoj mapi – istaknula je Romina Alkier, predsjednica podružnice opatijskog HNS-a.

Podršku i druženje s građanima nije propustio ni primorsko-goranski dožupan te predsjednik HNS-a Primorsko-goranske županije, Marko Boras Mandić.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!