FOTO: Anti-aging tretmani u ordinaciji Markušić proširili ponudu Wellness dana u ožujku @ Opatija

antiaging_prezentacja_dr_markusic_opatija

Tijekom 2014. godine, odlučili smo postojeće anti-aging tretmane ”zapakirati“ i ponuditi kao turistički proizvod te stvoriti novi razlog dolaska u Opatiju. Dakako, ciljno tržište su nam gosti iz susjednih zemalja koji spajaju odmor, relaksaciju i rejuvenaciju – sve ono što Opatija želi biti i kakve goste želi privući, objasnila nam je Sanja Markušić. Nekoliko fotografija pogledajte na ovom linku

Opatija – Svakog ožujka tradicionalno se održavaju wellness dani koji nastoje promovirati zdrav život kroz dugoročno očuvanje zdravlja. Ožujak je odabran kao mjesec zdravlja i wellnessa prisjećajući se na 4. ožujak 1889. godine kada je Opatija proglašena službenim kraljevskim klimatskim lječilištem ondašnje Austro-ugarske monarhije.

Anti-aging tretmani kao turistički proizvod Opatije
Vraćajući se na tu, nekad uglednu, tradiciju zdravstvenog turizma 19.stoljeća, koji je punio ondašnje opatijske pansione u razdoblju od listopada do svibnja, Opatija je iznjedrila turističko-medicinski proizvod – tretmane pomlađivanja. Riječ je o medicinskim, nekirurškim tretmanima pomlađivanja lica i tijela za čiji je oporavak potrebno kratko vrijeme, stoga su namijenjeni gostima koji u Opatiji dolaze na vikend ili kraći boravak. Novi proizvod predstavljen je putem www.antiagingcroatia.com .

antiaging_prezentacja_dr_markusic_opatija_2

Takav novi turističko-medicinski proizvod aktualan je u razdoblju od rujna do svibnja (kada se preporuča obavljati tretmane pomlađivanja na licu i tijelu), a obavljaju ga u privatnoj ordinaciji dr. Jadranke Markušić, smještenoj u centru Opatije. Osmislile su ga dr. Jadranka Markušić, koja već 20 godina vodi privatnu dermatovererološku ordinaciju u ulici Maršala Tita i njezina kći Sanja Markušić, nekadašnja direktorica marketinga i PR-a opatijskih hotelskih kuća i članica TZ Opatije.

– Anti-aging proizvod nastao je na 20-godišnjem iskustvu rada dermatovenerološke ordinacije Markušić. Posljednjih desetak godina naša ordinacija, u skladu s novim zahtjevima pacijenata i trendovima u medicini, ponudila je sve traženije tretmane pomlađivanja, tzv. anti-aging tretmane, ispričala nam dr. Jadranka Markušić.

antiaging_prezentacja_dr_markusic_opatija_1

– Posljednjih godina redovito smo se educirali u području anti-aging dermatologije tako da danas u ordinaciji možete dobiti najsuvremenije metode pomlađivanja. Radimo s vrhunskim proizvodima i vodećim dobavljačima iz sektora, a naše su usluge konkurentne europskima. Vodeći anti-aging tretmani za pomlađivanje lica i tijela su hijaluronski fileri, različite vrste mezoterapije (ubrizgavanje različitih supstanci u kožu sa svrhom pomlađivanja i rejuvenacije), više vrsta kemijskih pilinga za obnovu kože i uklanjanje bora, tretmani radio-frekvencije za dugotrajni učinak pomlađivanja, tretmani kisikom i ultrazvukom, kazala je dr. Markušić.

Tijekom 2014. godine, odlučili smo postojeće anti-aging tretmane ”zapakirati“ i ponuditi kao turistički proizvod te stvoriti novi razlog dolaska u Opatiju. Dakako, ciljno tržište su nam gosti iz susjednih zemalja koji spajaju odmor, relaksaciju i rejuvenaciju – sve ono što Opatija želi biti i kakve goste želi privući, objasnila nam je Sanja Markušić koja je, nakon pet godina provedenih u hotelskim kućama i turističkoj zajednici Opatije te imajući u vidu kontinuiranu potrebu ”produljena sezone“ i osmišljavanja turističke ponude izvan glavnih ljetnih mjeseci, ponudila usluge ordinacije Markušić turističkom sektoru.

Opatija – destinacija za rejuvenaciju
Nadaju se da će se još poslovnih subjekata iz područja medicine i drugih usluga priključiti sa svojim ponudama kako bi se Opatija repozicionirala kao destinacija za rejuvenaciju u širem pogledu riječi. Rejuvenacija i pomlađivanje kroz boravak u Opatiji, tretmane pomlađivanja ali i druge estetske i lifestyle proizvode.

– Svoju ponudu objavili su na četiri jezika na web stranici www.antiagingcroatia.com Zamišljeno je da s vremenom stranica postane portal za promociju anti-aging turizma i turističke ponude u regiji. Tim ordinacije Markušić vjeruje da će svojim anti-aging tretmanima u Opatiju početi pristizati gosti više platežne moći koji će spojiti odmor i testetske tretmane pomlađivanja i to u terminima izvan glavne ljetne špice sezone. Za takvo repozicioniranje i rebranding Opatije, koji čine osnovu destinacijskog marketinga i managementa, potrebno je uključiti širu poslovnu i turističku zajednicu, istaknula je Sanja Markušić.

antiaging_prezentacja_dr_markusic_opatija_3

Dakako, sve usluge pomlađivanja dostupne su i domaćim, lokalnim gostima koji su bili najbrojniji proteklih godina. U ponudi ordinacije Markušić odnedavno se nudi i medicinska pedikura kao i medicinska masaža budući da su to usluge koje pacijenti traže sve više. Redovito se objavljuju akcije i popusti na aktualne anti-aging tretmane i to putem Facebook stranica Anti-aging Croatia i Ordinacija Markušić. U ožujku, tijekom dana wellnessa u Opatiji sudjeluju s posebnim popustima na svoje anti-aging usluge (pojedine usluge su snižene 20%, kao i anti-aging paketi). Više o svemu na www.antiagingcroatia.com.

Nekoliko fotografija pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!