Antonio Krištofić dobio nadimak Jadranski biser i plasirao se u novi krug natjecanja X Factor @ Beograd

antonio_kristofic_live

Tematika ljubavnih pjesama bila je ona kod kojih je mladi matuljski pjevač ”kod kuće”, a u sinoćnjoj emisiji uživo zaslužio je i novi nadimak kojim ga je ”krstio” žiri…

Opatija/Beograd – Antonio Krištofić prošao je još jednu stepenicu na putu do titule pjevača koji je osvojio prvi regionalni glazbeni show ”X Factor Adria”. Sinoćnja emisija, prenošena uživo iz Beograda, nosila je naziv ”Sva lica ljubavi”, pa su natjecatelji pjevali ljubavne pjesme, a to je žanr u kojem se mladi matuljski pjevač najbolje snalazi.

– Moja pjesma za sljedeći lajv je jedna energična, pop balada koja je postala veliki hit u regiji. Govori o čovjeku koji pati za ženom kojoj nije stalo, kazao je Antonio o pjesmi prije nego što je nastupio u emisiji uživo.

A pjesma koju je odabrala njegova mentorica Aleksandra Kovač bila je ”Umirem sto puta dnevno” Tonija Cetinskog koju je ”matujski tić” izveo s lakoćom i impresionirao članove žirija, a dobio je čak i komentar da je ”Jadranski biser”.

– Lijepo je kad si u Beogradu, a ljudi spominju Jadran i more… Mislim da sam ovdje jedini s mora. Danas je bilo stvarno sve pozitivno, jako sam zahvalan žiriju na lijepim komentarima, kazao je Krištofić.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!