Antonio Krištofić izborio plasman među osam najboljih na X Factor Adria @ Beograd

Antonio Krištofić

Antonio Krištofić

Posebno iznenađenje, ne samo za gledatelje, već i za samog Antonija, nastupilo je u trenutku kad mu se na pozornici pridružio upravo – Petar Grašo. Prvi puta ”matujski slavuj” morao se boriti za ostanak u natjecanju pjevajući ”pjesmu spasa”.

Beograd/Matulji – Antonio Krištofić zabilježio je još jedan uspješan nastup na regionalnom glazbenom natjecanju X Factor Adria, a na preksinoćnjem ”live show-u” oduševio je publiku izvedbom pjesme ”Utorak” Petra Graše. Posebno iznenađenje, ne samo za gledatelje, već i za samog Antonija, nastupilo je u trenutku kad mu se na pozornici pridružio upravo – Petar Grašo.

– Oduševljen sam, bilo mi je ovo veliko iznenađenje, zahvalan sam produkciji i Petru Graši što je došao. Meni je to bila velika čast, što mogu pjevati uz njega, kazao je Antonio, kojem je Massimo poručio da mu je ovaj nastup bio najbolji u dosadašnjem dijelu showa.

antonio_kristofic_live

Direkcija showa promijenila je pravila natjecanja, pa se ne ispada nakon svake večeri, već se ”kandidati za ispadanje” biraju nakon što svi sudionici otpjevaju svoje dionice. Stoga su kandidati iz nedjeljnog ”lajva” među kojima je bio i Antonio, morali čekati sinoćnju emisiju kako bi saznali svoju sudbinu.

A za svoje se mjesto među polufinalistima ”matujski slavuj” morao izboriti pjevajući pjesmu spasa. Odlučio se za pjesmu iz svog kraja, pa je usred Beograda zazvonilo čakavsko narječje iz popularnog napjeva ”Kanet na vetru”.
U pripetavanju je ostao s kolegom Ilijom Mihailovićem, a Massimo je istaknuo da mu je kao rođenom Istrijanu bilo jako lijepo čuti ”našu domaću besedu” u ovom natjecanju. Željko Joksimović kazao je da su obojica fantastični izvođali, i dodao kako je Ilija tehnički bolje stajao u pjesmi spasa, ”međutim Krištofić je imao sve na jednom mjestu kad sam ga slušao”.

– Krištofić mi je bio bolji, ali kažem da ostane Ilija, kazao je Joksimović. Tonči Huljić svoj je glas dao Antoniju, a Aleksandra Kovač svoj je glas dala Iliji kako bi ”izjednačila situaciju” i ostavila publici da brojem glasova odabere tko napušta show.

– Teško je kad se nađeš u duelu s istinskim prijateljem, kazao je Antonio prije nego što je objavljeno da je osvojio više glasova publike i time ostao u showu.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!